تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
پس از ناکامی در رسیدن به جام جهانی قطر

کی‌روش از سرمربیگری مصر استعفا داد

کارلوس کی‌روش، سرمربی پیشین تیم‌های ملی فوتبال پرتغال، ایران و کلمبیا پس از ناکامی در رساندن مصر به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، کناره‌گیری خود از سمت سرمربیگری این تیم را اعلام کرد.

کد خبر: ۱۲۵۸۵۴
۰۹:۵۶ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱

کی‌روش از سرمربیگری مصر استعفا داد

دیدارنیوز: سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال مصر به حضورش روی نیمکت این تیم آفریقایی پایان داد.

تیم ملی فوتبال مصر که با سرمربیگری کارلوس کی‌روش جمعه شب موفق شده بود در دور رفت از سومین و آخرین مرحله از رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در قاره آفریقا با نتیجه یک بر صفر سنگال را شکست دهد، تیمی که دو ماه پیش در فینال جام ملت‌های آفریقا به آن باخته بود، شب گذشته (سه‌شنبه) در بازی برگشت در شهر داکار به مصاف قهرمان آفریقا رفت و با قبول شکست یک بر صفر در وقت‌های قانونی و اضافه و تساوی یک - یک در مجموع دو دیدار رفت و برگشت، در نهایت در ضربات پنالتی با نتیجه ۳ بر یک شکست را پذیرا شد و از صعود به جام جهانی باز ماند.

سرمربی پیشین تیم‌های ملی فوتبال پرتغال، ایران و کلمبیا پس از ناکامی در رساندن مصر به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، کناره‌گیری خود از سمت سرمربیگری این تیم را اعلام کرد. در قرارداد کی‌روش با فدراسیون فوتبال مصر بندی وجود داشت که در صورت عدم موفقیت در رساندن این تیم به بیست‌ودومین دوره جام جهانی قراردادش با این فدراسیون فسخ می‌شود. برخی رسانه‌های مصری با این حال مدعی شده بودند که فدراسیون فوتبال مصر در حال بررسی احتمال حفظ این مربی پرتغالی برای مدت طولانی‌تری است که کی‌روش به این شایعات پایان داد.

کی‌روش که در اواسط شهریور ماه ۱۴۰۰ هدایت تیم ملی مصر را برعهده گرفت و با این تیم تا فینال جام ملت‌های آفریقا هم پیش رفت، در کنفرانس خبری پس از بازی شب گذشته گفت: زمان آن فرا رسیده است که هدایت تیم ملی مصر را به شخص دیگری بسپارم. رؤیای من در بازی امشب این بود که برای پنجمین بار تیمی را به جام جهانی برسانم و با تیم ملی مصر به این هدف برسم، اما این آلیو سیسه بود که با سنگال به جام جهانی قطر راه یافت. بازی تمام شد و متأسفانه ما نتوانستیم به جام جهانی صعود کنیم. همه چیز تمام شده است و چیز زیادی برای گفتن وجود ندارد.

وی افزود: تنها می‌خواهم چند کلمه خوب در مورد بازیکنانم بگویم، من به آن‌ها به خاطر بازی‌ای که از خود ارائه دادند، تبریک می‌گویم و همچنین به سنگال بابت ارائه چنین بازی‌ای تبریک می‌گویم. نباید فراموش کنیم که سنگال نماینده آفریقا در جام جهانی خواهد بود و برای آن‌ها آرزوی موفقیت داریم. ما به ضربات پنالتی رسیدیم و فکر می‌کنم هواداران سنگالی در طول بازی کمی اذیت شدند.

سرمربی پیشین تیم ملی ایران در پایان خاطرنشان کرد: شما خودتان دیدید که ما در همان ۵ دقیقه ابتدایی بازی گل زودهنگامی دریافت کردیم. ما بازی را در حالی آغاز کردیم که تمرکز نداشتیم و هوا هم خیلی گرم بود. نمی‌خواهیم بگوییم که این‌ها دلایل شکست‌مان بود، اما عوامل مؤثری بودند. مصر برای مسابقات آتی و همچنین رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ آماده خواهد شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی