تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

دروازه‌بان بلژیکی مغلوب سرطان شد

دروازه‌بان تیم فوتبال سِرکل بروژ بلژیک پس از پنج سال و نیم دست و پنجه نرم کردن با بیماری سرطان خون، سرانجام تسلیم این بیماری شد و در سن ۲۸ سالگی جان خود را از دست داد.

کد خبر: ۱۲۵۸۳۰
۱۵:۳۹ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۱

دروازه‌بان بلژیکی در ۲۸ سالگی بر اثر سرطان درگذشت

دیدارنیوز: دروازه‌بان جوان بلژیکی پس از چند سال دست و پنجه نرم کردن با بیماری سرطان سرانجام تسلیم این بیماری شد.

میگل فن‌دام دروازه‌بان تیم فوتبال سِرکل بروژ بلژیک پس از پنج سال و نیم دست و پنجه نرم کردن با بیماری سرطان خون، سرانجام تسلیم این بیماری شد و در سن ۲۸ سالگی جان خود را از دست داد.

او پیش از این در دو نوبت موفق شده بود بر این بیماری غلبه کند، اما در سپتامبر ۲۰۲۰ اعلام کرد که برای سومین بار بیماری‌اش عود کرده است که این بار غیرقابل درمان بود. فن‌دام که تمام دوران فوتبالی‌اش را در تیم سرکل بروژ، تیم زادگاهش که در حال حاضر در ژوپیلرلیگ بلژیک حضور دارد، سپری کرد، در ماه مِی ۲۰۲۱ صاحب دختری به نام کامیل شده بود.

دروازه‌بان بلژیکی در ۲۸ سالگی بر اثر سرطان درگذشت

کاینا دوبلار همسر این دروازه‌بان بلژیکی با انتشار پستی احساسی در «اینستاگرام» نوشت: «عزیزترین عزیز ما، بابا دیشب برای آخرین مسابقه خود رفت، مسابقه‌ای که دیگر نمی‌توان در آن پیروز شد. تو خیلی آهسته ما را ترک کردی، با این حال دوباره این کار را به روش خودت انجام دادی... خیلی قوی! تو مثل شیر جنگیدی. ما بابت شخصیتی که داشتی از تو بسیار سپاسگزاریم. تو الگویی برای خیلی از آدم‌ها هستی».

در ادامه پیام او آمده است: «تو به من فهماندی که چیزی به نام تسلیم شدن وجود ندارد، حتی اگر تنها یک امید کوچک برای موفقیت وجود داشته باشد، تو بار‌ها و بار‌ها بر این بیماری غلبه کردی. حالا استراحت کن عزیزم، اکنون از هر دردی رهایی یافته‌ای. ما دوست داریم تو را ببینیم. دو دخترت (اشاره به خودش و دخترش) تو را به آغوش می‌فشارند. بعداً تو را می‌بینیم».

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی