تیتر امروز

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!

این چهل و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آیا کنسرو تن ماهی دارای مواد نگهدارنده است؟

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت باید بدانید که علت ماندگاری طولانی مدت تن ماهی مربوط به فرایند تولید کنسرو است. همچنین نمک نیز به عنوان نگه‌دارنده و افزایش‌دهنده زمان ماندگاری محصول به کنسرو اضافه می‌شود، هرچند میزان آن خیلی بالا نیست.

کد خبر: ۱۲۵۶۱۰
۰۸:۰۹ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۱

آیا کنسرو تن ماهی مواد نگهدارنده دارد؟

دیدارنیوز: بسیاری از افراد تصور می‌کنند که تن ماهی دارای مواد نگهدارنده است. بسیاری از افرادی که به این غذای کنسروی علاقه دارند به دلیل اینکه نمی‌دانند مواد نگهدارنده تن ماهی چیست از مصرف آن اجتناب می‌کنند.

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که تن ماهی دارای نگهدارنده است. بسیاری از افرادی که به این غذای کنسروی علاقه دارند به دلیل اینکه نمی‌دانند مواد نگهدارنده تن ماهی چیست از مصرف آن اجتناب می‌کنند. زیرا در مورد وجود این نوع مواد در تن ماهی یا هر غذای کنسروی دیگر شایعات بسیاری وجود داشته که شک و شبه‌های فراوانی در مورد مصرف آن‌ها ایجاد می‌کند.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت باید بدانید که علت ماندگاری طولانی مدت تن ماهی مربوط به فرایند تولید کنسرو است. از آنجایی که غذا‌های کنسرو شده طی فرایند دمایی بالایی تولید می‌شوند، باکتری‌های عامل فساد در آن‌ها از بین رفته است و به علت نوع بسته بندی خاص آن‌ها امکان ورود مجدد این عوامل به درون قوطی وجود ندارد. به همین دلیل دارای ماندگاری طولانی مدت هستند.

همچنین نمک نیز به عنوان نگه‌دارنده و افزایش‌دهنده زمان ماندگاری محصول به کنسرو اضافه می‌شود، هرچند میزان آن خیلی بالا نیست، اما توصیه می‌شود کسانی که باید رژیم غذایی محدود از نمک را دنبال کنند از مصرف این محصول غذایی صرف نظر کنند و آن را نخورند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی