تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
چین مدت‌هاست خود را از نتیجه مذاکرات جدا کرده است

اسکوفیلد: احتمال موافقت روسیه با احیای برجام کم است

استادیار دانشگاه کنکوردیا کانادا معتقد است با ادامه جنگ در اوکراین، احتمال احیای برجام کم است. او گفت: در نهایت توافق ممکن است، زیرا ایران تمایلی به ساخت سلاح هسته‌ای ندارد.

کد خبر: ۱۲۵۵۰۱
۱۱:۵۳ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۱

اسکوفیلد: احتمال موافقت روسیه با احیای برجام کم است

دیدارنیوز: استادیار علوم سیاسی در دانشگاه کنکوردیای کانادا تاکید کرد: تا زمانی که جنگ اوکراین ادامه دارد احتمال احیای توافق کم است.

جولین اسکوفیلد، استادیار علوم سیاسی در دانشگاه کنکوردیا کانادا است. او یک مشاور کلیدی برای دولت کانادا و سرویس‌های اطلاعاتی در پاکستان بوده است. وی نویسنده کتاب نظامیان و جنگ است. وی نظرات خود را در خصوص تنش‌های فعلی و روند احیای مذاکرات بیان کرده است.

مذاکرات هسته‌ای بیشتر از روسیه به نفع غرب است

جولین اسکوفیلد در ابتدا گفت: مذاکرات هسته‌ای برای دادن امتیاز به ایران در ازای نظارت آژانس بر بخش‌های تحقیقاتی و انرژی هسته‌ای آن، به نفع غرب بیشتر از روسیه است. روسیه اشاعه تسلیحات اتمی را نتیجه تلاش‌های آمریکا برای مداخله در مناطق مختلف می‌بیند.

سیگنال مسکو برای این بود که غربی‌ها بدانند تا چه حد به روسیه برای مدیریت مذاکرات نیاز دارند

وی اضافه کرد: نگرانی اصلی روسیه برای مقابله با اشاعه، اروپا است، به ویژه برنامه تسلیحات هسته‌ای آلمان، بنابراین، روسیه یک سیاست کلی را دنبال می‌کند که می‌خواهد گسترش جغرافیایی سلاح‌های هسته‌ای را محدود کند.

این استاد دانشگاه در ادامه خاطرنشان کرد: درخواست روسیه مبنی بر اینکه تحریم‌های غرب بر تجارت ایران و روسیه تأثیری نگذارد، با توجه به تجارت محدود و سطح بالای تحریم‌ها علیه ایران، احتمال کمی دارد که باج خواهی باشد. بیشتر سیگنالی برای این است که غرب تا چه حد به روسیه برای مدیریت مذاکرات نیاز دارد.

تا زمانی که تحریم‌ها علیه روسیه ادامه دارد، احتمال موافقت مسکو با احیای توافق کم است

وی گفت: بسیار بعید است بدون روسیه به توافق رسید و همچنین بعید است روسیه تا زمانی که تحریم‌های تجاری علیه این کشور ادامه دارد، با این مساله موافقت کند. این به معنای احتمال کمی پیشرفت در مذاکرات حتی پس از پایان جنگ اوکراین است.

چین مدت‌هاست خود را از نتیجه مذاکرات جدا کرده است

این استاد دانشگاه همچنین ادامه داد: چین مدت‌هاست به دلیل فشار بر عرضه انرژی جهان، خود را از نتیجه مذاکرات جدا کرده است. البته به این دلیل که روسیه غرب را تحریک می‌کند به نظر می‌رسد که چین، این تنش‌ها را به عنوان آمادگی غرب برای مقاومت در صورت بروز بحران بر سر تایوان ارزیابی می‌کند.

بعید است در زمان بحران اوکراین، توافق هسته‌ای احیا شود

وی همچنین گفت: احتمال رسیدن به توافق را با حضور روسیه در دوران جنگ را رد می‌کنم و این احتمال پس از دوران جنگ وجود دارد که، اما الان هنوز مذاکرات در بن‌بست قرار داشته باشد

توافق همچنان ممکن است

وی همچنین خاطرنشان کرد: در نهایت توافق ممکن است، زیرا ایران تمایلی به ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما در برابر تحریم‌ها و رقابت با عربستان سعودی، متحد آمریکا واکنش نشان می‌دهد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها