تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

گل‌محمدی و مربی استقلال دفاعیه آماده کنند

تنش‌های به وجود آمده میان یحیی گل محمدی و سید مهدی سید علی داور مسابقه و هم چنین برخورد بهزاد غلامپور مربی استقلال با مهدی ترابی در بین دو نیمه از موارد مهمی است که کمیته انضباطی در صدور رای در مورد دربی آن‌ها را مورد بررسی قرار خواهد داد.

کد خبر: ۱۲۵۲۹۳
۱۴:۱۶ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۰

گل‌محمدی و مربی استقلال دفاعیه آماده کنند

دیدارنیوز: چند روز از دربی سپری شده است و با وجود تنش‌هایی که داشت هنوز کمیته انضباطی رای قطعی و دستور موقت برای اتفاقات این بازی صادر نکرده است.

معمولا داور و نماینده فدراسیون فوتبال در امر برگزاری مسابقه ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعداز پایان بازی گزارش‌های خود را به صورت آنلاین در اختیار سازمان لیگ قرار می‌دهند و در صورتی که گزارش‌های ارایه شده دارای مورد انضباطی باشد سازمان لیگ گزارش دریافتی را در اختیار کمیته انضباطی قرار می‌دهد تا کمیته انضباطی پیرامون تخلفات صورت گرفته رای صادر کند.

کمیته انضباطی بر اساس مشاهدات و دیدن تصاویر تلویزیونی هم این حق را دارد که رای و با تخلفات صورت گرفته برخورد کند بی آنکه گزارشی به کمیته انضباطی ارایه شود، اما به نظر می‌رسد حسن زاده و همکارانش در کمیته انضباطی برای اینکه برخورد عادلانه‌ای با تخلفات صورت گرفته در دربی داشته باشند منتظر گزارش سازمان لیگ در خصوص این بازی هستند.

در روز‌های بعد از دربی شاهد برخی از انتقادات از سوی کارشناسان داوری نسبت به بی تفاوتی کمیته انضباطی نسبت به تنش‌های صورت گرفته در دربی بودیم. یکی از این منتقدین علی خسروی بود که در برنامه‌های تلویزیونی از نحوه برخورد باداور انتقاد کرد و یکی ازدلایل را عدم برخورد قاطع کمیته انضباطی با متخلفین دانست. لحن صحبت‌های علی خسروی اعتراض باشگاه پرسپولیس را به همراه داشت و مدیر رسانه‌ای باشگاه در این باره صحبت کرد.

حالا کمی بعد از این اتفاق سایت فدراسیون فوتبال خبری را منتشر کرد که سرپرست فدراسیون فوتبال به سازمان لیگ دستور داده گزارش‌های دربی را به صورت جامع در اختیار کمیته انضباطی قرار دهد تا کمیته انضباطی در این خصوص تصمیم گیری کند. از ابتدا هم پیش بینی می‌شد رای مربوط به دربی بعد از تعطیلات نوروز صادر شود. به این خاطر که روز‌های فیفا و بازی‌های تیم ملی پیش رو است و لیگ برتر یکی دو هفته تعطیل است و کمیته انضباطی می‌تواند با خیالی آسوده این پرونده را بررسی و رای نهایی را صادر کند.

تنش‌های به وجود آمده میان یحیی گل محمدی و سید مهدی سید علی داور مسابقه و هم چنین برخورد بهزاد غلامپور با مهدی ترابی در بین دو نیمه از موارد مهمی است که کمیته انضباطی در صدور رای در مورد دربی آن‌ها را مورد بررسی قرار خواهد داد. بعد از این بازی مصاحبه‌های تندی هم از سوی اعضای دو تیم صورت گرفت که شاید این مصاحبه‌ها هم با برخورد‌هایی از سوی کمیته انضباطی مواجه شود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر