
رئیس جمهور کشورمان با بیان اینکه انتشار حقایق و مقابله با تحریف، از جلوههای جهاد تبیین است، گفت: کتاب همچنان جایگاه فاخر فرهنگی خود را دارد و تقریبا هیچ رسانهای نتوانسته جایگزین کتاب باشد.
دیدارنیوز: آیتالله رئیسی، پژوهش، تالیف و انتشار حقایق و مقابله با تحریف را از جلوههای «جهاد تبیین» توصیف کرد و گفت: در کنار آزادی بیان و اندیشه، عدالت در قلم و بیان نیز از ارزشهای فرهنگ انقلاب اسلامی است.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی روز سهشنبه در سی و نهمین دوره جایزه کتاب سال و بیست و نهمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، گفت: برگزاری چنین رویداد بزرگ فرهنگی، علاوه بر معرفی آثار برگزیده و فاخر، و تقویت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی، بستری شناسایی استعدادهای برتر و حمایت از نخبگان علمی و فرهنگی است.
رئیس جمهور افزود: با وجود پیشرفتهای فناورانه و دیجیتال و ظهور شبکههای اجتماعی، کتاب همچنان جایگاه فاخر فرهنگی خود را دارد و تقریبا هیچ رسانهای نتوانسته جایگزین کتاب باشد.
رئیسی کتاب را پل ارتباطی بین فرهنگها و تمدنها و ابزار انتشار افکار و اندیشههای فرهیختگان و دانشمندان توصیف و تصریح کرد: اگر آثار بزرگانی مثل ابوعلی سینا، حافظ، سعدی، شیخ انصاری، آخوند خراسانی و شخصیتهای بزرگ دیگر در قالب کتاب حفظ و منتشر نمیشد، امروز چه کسی آنان را میشناخت؟
رئیس جمهور پس از توصیف جایگاه تعیینکننده کتاب در حیات یک ملت، گفت: انقلاب اسلامی مردم ایران به نوعی انقلاب فرهنگی بود و امام راحل و رهبر معظم انقلاب همواره مروج فرهنگ کتابخوانی و انس با کتاب بودهاند.
رئیسی همچنین با اشاره به جایگاه والای آزادی بیان و اندیشه در جمهوری اسلامی گفت: در کنار این ارزشهای مهم، عدالت و انصاف در قلم و بیان نیز از ارزشهای فرهنگ انقلاب اسلامی است.
رئیسی افزود: در نگاه قرآن که خداوند در آن به قلم قسم یاد کرده است، آن قلمی ارزش دارد که مایه هدایت انسانهاست و جوهر آن عدالت، عقلانیت، معنویت و اخلاق است، نه قلمی که به جای دانشافزایی و ارتقای مادی و معنوی بشر، بیاخلاقی و انحرافات را به ویژه برای جوانان، نوجوانان و کودکان ترویج میکند.
رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت مالکیت معنوی، حق تألیف و ترجمه اظهار داشت: یکی از حقوق مهم در حوزه تالیف و نشر، حقوق خواننده و مخاطب است که باید رعایت شود و عدالت و انصاف در بیان، ناظر به این حقوق است.
رئیسی در تشریح عدالت در بیان و قلم گفت: عدالت در بیان و قلم یعنی آنکه گوینده و نویسنده محققانه و با دقت مطالب را ارائه کند و سخن سست و بی اساس بیان نکند.
رئیس جمهور با بیان اینکه برپایی کرسیهای آزاداندیشی و نظریهپردازی در دانشگاهها و حوزهها از افتخارات جمهوری اسلامی است، خاطرنشان کرد: باید این نکته را مد نظر داشت که جایگاه طرح مباحث علمیِ متفاوت و حتی متناقض، محیطهای علمی و دانشگاهی است و ارائه این بحثها در عرصه عمومی به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.
رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه آثار فاخر و برتر معرفی شده در چنین رویدادهایی به خوبی در جامعه نیز معرفی و عامل ترویج کتابخوانی شوند، افزود: رسانهها و اهل علم و فرهنگ همه تلاش خود را برای ترویج کتابخوانی در بین مردم به کار گیرند و آثار منفی بیتوجهی به کتاب را در سرنوشت جوامع تبیین کنند.
رئیسی در ادامه، انتشار حقایق و مقابله با تحریف را از جلوههای جهاد تبیین دانست و خاطرنشان کرد: کتاب نقش مهم و اساسی در روشنگری عصرها برای نسلها دارد و میتواند ملاک مهمی برای تشخیص حق از باطل باشد.
رئیسی تالیف و نگارش مبتنی بر افشای چهره و ترفندهای دشمن را که دشمنان آن را نمیپسندند، حوزه اصلی جهاد تبیین توصیف کرد و گفت: متأسفانه امروز در عرصه فضای مجازی و حتی در عرصه نشر کتاب، آثاری منتشر میشود که تلاش دارد بدیهای خاندان خائن پهلوی را تطهیر و حقایق آشکار درباره خدمات جمهوری اسلامی و رزمندگان و مجاهدان آن را تحریف کند.
رئیس جمهور یکی دیگر از عرصههای مجاهدت نویسندگان و محققان را ثبت و انتقال حقایق به نسلها و عصرهای آینده دانست و افزود: دشمن نمیخواهد حقیقت مجاهدتها در دفاع مقدس و از خودگذشتگیهای مدافعان حرم شناخته شود؛ و اینکه رهبر معظم انقلاب سردار شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس را مکتب معرفی کردند، برای آن بود که مشخص شود این شهیدان نه دو فرد بلکه قهرمانان جریان ساز و نماد ایستادگی و مقاومت هستند.
رئیسی با بیان اینکه این جهاد، جهادی است که در آن صاحبان قلم و روشنفکران پیشتاز هستند، تصریح کرد: روشنفکر حقیقی کسی نیست که مردم را به فرهنگ غربی یا شرقی سوق دهد، بلکه کسی است که جامعه خود را به خوبی رصد میکند و به موقع به آحاد جامعه نسبت به آسیبها و خطرها هشدار میدهد.
رئیس جمهور تاکید کرد: این دسته از روشنفکران حقیقی، پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تاثیرگذاری زیادی بر جامعه داشتند و امروز نیز رویشهای زیادی در این زمینه داریم که باید حمایت شوند تا بتوانند حقایق را برای انتقال به آیندگان ثبت و ضبط کنند.
پیش از سخنان رئیس جمهور، دکتر محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی ضمن ارائه گزارش از روند برگزاری رویداد جایزه کتاب سال و جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، توضیحاتی نیز درباره تلاشهای این وزارتخانه برای برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری با وجود همهگیری کرونا ارائه کرد.
ایا می دانید در تعریف جدید احمق، به کسی احمق می گویند که حقیقت را می بیند اما باز هم دروغها را باور دارد.
ایا می دانید قویترین سلاح در دست صاحبان قدرت ، فریبکاریست.
ایا می دانید قدرتمندان و صاحبان مقام بدون فریبکاری و بدون ساده لوحی و زودباوری ملتها قادر به حفظ قدرت خود نیستند.
ایا می دانید از نظر قدرتمندان بهترین روش برای حکومت کردن و کنترل مردم ، ایجاد ترس می باشد.
ایا می دانید سلاح اتمی بزرگترین دروغیست که توسط قدرتهای جهانی به ملتها باور داده شد.
ایا می دانید دروغ بمب اتمی طراحی شد تا با ایجاد ترس و وحشت در دل ملتها انها را به بردگی بگیرند.
ایا می دانید تمام انفجارات چه انفجارات شیمیایی و چه انفجاراتی که اتمی وانمود می شوند شکل یکسانی دارند و ایجاد یک قارچ می کنند.
ایا می دانید ان چیزی که به عنوان انفجار اتمی وانمود می شود یک فریبکاریست و انفجاری از گاز یا مواد منفجره در مقیاس بالاست. و اورانیوم غنی شده ای در کار نیست.
ایا میدانید ان چیزی که به عنوان بمب هیدروژنی مطرح می شود و مدعی هستند قدرت تخریب ان خیلی بیشتر از بمب اتمیست ، چیزی جز انفجار هزاران تن گاز هیدرون مایع به همراه هوای فشرده نیست.
ایا می دانید توافق هسته ای که برجام خوانده می شود این معنا را دارد که دولتهای جهانی باید با حیله گری و دروغ وانمود کنند که سلاح مخوفی به عنوان سلاح اتمی وجود که قدرت ویرانگری بالایی دارد تا با کمک این دروغ ملتها را بترسانند و بر انها حکومت کنند.
ایا می دانید خروج ایران از برجام یعنی افشای دروغ بودن سلاح اتمی توسط مقامات ایران.
ایا می دانید بعد از انفجار بیروت که شکلی قارچ گونه و دقیقا" مشابه انفجار به
اصطلاح اتمی هیروشیما داشت ، چند محقق و پژوهشگر امریکایی این انفجار را هشداری برای امریکا دانستند و شدیدا" ابراز نگرانی کردند.
ایا می دانید علت نگرانی این محققین فقط شباهت قارچ انفجار بیروت و انفجار به اصطلاح اتمی هیروشیماست و نه چیز دیگر.
ایا می دانید انفجار بیروت ، تنها انفجاری بود که دربین هزاران انفجاری که در جهان رخ داده است امریکاییها نسبت به ان واکنش نشان دادند
ایا می دانید که شباهت این دو انفجار این نگرانی را در میان دولتمردان غربی به وجود اورده است که ملتها با مشاهده شباهت این انفجارها و مقایسه کردن انها پی به فریبکاری در بزرگنمایی انفجار هیروشیما و سلاح اتمی دروغین و خیالی انها ببرند.
ایا می دانید در طی جنگ جهانی دوم حدود 60 شهر ژاپن نابود شدند از جمله توکیو پایتخت ان که حدود پانصد هزار نفر در این شهر کشته شدند ،اما هیچ نامی از توکیو نیست و رسانه ها فقط نام دو شهر گمنام هیروشیما و ناکازاکی را بر سر زبانها انداختند.
ایا میدانید که دلیل تلفات بالای انسانی در شهرهای هیروشیما و ناکازاکی این بود که جنس خانه ها از چوب ، پلاستیک و مواد پلیمری با تراکم زیاد بوده است. و بعد از بمباران نقاط مختلف این دوشهر اتش سرایت کرد و مردم درمحاصره اتش بودند و راه فراری نداشتند و خیلی ها در اثر خفگی با دود و یا گرما مردند.
ایا می دانید در حال حاضر هیروشیما و ناکازاکی دو شهر پیشرفته و سرسبز ژاپن هستند و میلیونها نفر در این دوشهر زندگی می کنند. در صورتی که بعد از بمباران این دوشهر اعلام کردند که تشعشعات اتمی برای صدها و یا هزاران سال باقی می ماند واین دو شهر قابل زیست نیستند. برای این موضوع چه توجیهی دارند.
ایا میدانید اگر خانه های مردم در بیروت از جنس چوب و پلاستیک و مواد پلیمری بود ممکن بود تلفات از هیروشیما و ناکازاکی هم بیشتر شود.
ایا می دانید که تا به حال چند بار دانشمندان به اصطلاح هسته ای امریکا به روسای جمهورشان نامه نوشته اند که توافق هسته ای با ایران را امضا کنند و از این توافق خارج نشوند.
ایا می دانید این دانشمندان به اصطلاح هسته ای نگران این هستند که با لو رفتن دروغ بمب اتمی منافعشان را از دست بدهند و بیکار شوند.
ایا می دانید که یک موضوع عجیب این است که چرا دانشمندان به اصطلاح هسته ای روسیه برخلاف دانشمندان امریکایی هیچ اهمیتی به فعالیتهای ایران نمی دهند
ایا می دانید در دهه 90 میلادی حدود صدهزار دانشمند به اصطلاح هسته ای از شوروی سابق فرار کردند و به کشورهای جهان سوم پناهنده شدند و در این کشور ها ول می گشتند.
ایا می دانید اگر فرار این به اصطلاح دانشمندان هسته ای خطری برای امریکا و شوروی داشت بدون کوچکترین ترحمی همه انها را نابود می کردند.
ایا می دانید فرار این به اصطلاح دانشمندان هسته ای و بی اهمیتی فرار انها برای امریکا و شوروی این موضوع را کاملا" اثبات می کند که چیزی به نام سلاح اتمی مطلقا" وجود خارجی ندارد.
ایا می دانید که فرار بی اهمیت دانشمندان به اصطلاح هسته ای شوروی سابق معنای دیگری نیز دارد و ان هم اینکه افرادی که عنوان دانشمند هسته ای را یدک می کشند هیچ فرقی با دعانویسان و فالگیران ندارند و همانند فالگیران و دعانویسان فریبکار و خالی بندند.
ایا می دانید ان چیزی که به عنوان نیروگاههای هسته ای عنوان می شوند تماما" نیروگاههای زمین گرمایی هستند که گرمای لازم برای چرخش توربینهای برق را از چاههایی عمیق با عمق چند کیلومتر از سطح زمین تامین می کنند. و به دروغ وانمود به استفاده از اورانیوم غنی شده به عنوان سوخت نیروگاه می کنند.
ایا می دانید قرار بود در فروردین سال 1397 از یک باتری مثلا" اتمی رونمایی کنند که قادر به تولید 50 سال برق به صورت پیوسته می باشد و مسئولان ایرانی مدعی بودند که این باتری می تواند در موبایل ، لپ تاپ ، صنایع و بیابانهای دورافتاده فاقد برق مورد استفاده قرار گیرد.
ایا می دانید این باتری رونمایی نشد و هیچگاه نیز رونمایی نخواهد شد.
ایا می دانید فارغ التحصیلان رشته های هسته ای از فوق دیپلم تا دکترا از نظر دانسته ها و دانش مثلا" هسته ای هیچ فرقی با هم ندارند و معلوماتشان یکسان است. و فقط مقاطع بالاتر مغرورترند و بیشتر ژست می گیرند و موقع صحبت کردن لبهایشان را کج و گرد می کنند.
ایا می دانید فارغ التحصیلان هسته ای قادر نیستند به این سوال پاسخ دهند که جنس قارچ هسته ای از چیست. و همچنین قادر نیستند توضیح دهند که اگر یک بمب اتمی فقط چند ده کیلوگرم اورانیوم غنی شده دارد ، چگونه قارچ حاصله چند ده هزار تن و یا بیشتر وزن دارد.
ایا می دانید فارغ التحصیلان رشته های هسته ای بارها و بارها با حالتی خوار و زار و ترحم برانگیز در مقابل مجلس و سایر نهاد ها جمع شده اند و از دولت خواسته اند که به انها شغلی داده شود.
ایا می دانید یک دکترای انرژی هسته ای در اداره اب و فاضلاب تهران کار می کند.
ایا میدانید یک دکترای انرژی هسته ای دیگر بر روی زمین کشاورزی کار می کند.
ایا می دانید که یکی از نمایندگان مجلس در صحن علنی مجلس فاش کردند که تعدادی از دانشمندان و فارغ التحصیلان هسته ای را به کشور عراق برده بوده اند تا در ترمیم و بازسازی یکی از مکانهای مذهبی کمک دهند.
ایا می دانید ترمیم دیوارها کار کارگر است و بردن فارغ التحصیلان و دانشمندان هسته ای برای ترمیم این مکان نشان دهنده این است که انها هیچ ارزشی ندارند و فقط به درد کارگری می خورند و تا زمانی به انها بها داده می شود که بتوانند از انها استفاده ابزاری کنند و با موضوع دروغینی به نام بمب اتمی مردم را بترسانند.
ایا می دانید می دانید منطقه چرنوبیل که مدعی بودند به دلیل انفجار نیروگاه مثلا" هسته ای الوده شده و تا صدها سال قابل زیست نیست، یک منطقه گردشگریست که گردشگران زیادی به انجا می روند.و از داخل نیروگاه ویران شده نیز بازدید می کنند.
ایا می دانید که مدعی بودند شدت انفجار نیروگاه چرنوبیل 400 برابر انفجار هیروشیما ست اما تعداد کشته ها حدود 25 نفر اعلام شد و حجم تخریب هم ناچیز بود. واین نشان می دهد که فقط با دروغها و عجز ملتها در تجزیه و تحلیل موضوعات انها را سر کار می گذارند و بازی می دهند.
ایا می دانید در سونامی فوکوشیمای ژاپن یک نیروگاه مثلا" هسته ای منفجر شد اما اتفاق خاصی نیفتاد و هیچ الودگی هسته ای ایجاد نشد و مردم فوکوشیما همچنان در انجا زندگی می کنند.
ایا می دانید در دهه های 60 ، 70 و 80 میلادی هیچ رسانه غربی اجازه نداشت در باره بمب اتمی چیزی بنویسد و رسانه ها فقط مجاز بودند در مورد بمباران هیروشیما و ناکازاکی مطلب بنویسند تا ترس از این سلاح را به ملتها القا کنند.
ایا می دانید درکشور خودمان دکتر حسن عباسی اعلام کردند که از طرف وزارت ارشاد رسانه ها را زیر فشار گذاشته اند که در مورد انرژی هسته ای چیزی ننویسند. و این نشان می دهد که ریگی به کفششان است و ترسشان از این است که با نوشتن مطالب دیگران در مورد انرژی هسته ای دروغهایشان به تدریج فاش شود.
ایا می دانید که حقیقت ان چیزی نیست که سیاستمداران و دولتمردان می گویند بلکه حقیقت همان چیزیست که می خواهند ان را مخفی کنند.
ایا می دانید تا زمانی که ملتها خر و نفهم باشند و چنین دروغهایی را باور کنند اوضاعشان روز به روز بدتر و بدتر می شود. چیزی که کاملا" عیان است.
و بالاخره ایا می دانید در تعریف جدید احمق، به کسی احمق می گویند که حقیقت را می بیند اما باز هم دروغها را باور دارد.