تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

بی‌توجهی روسیه و اوکراین به پیشنهاد میانجیگری مصر

یک رسانه عربی مدعی شد که مصر ازجمله کشور‌هایی است که پیشنهاد میانجیگری میان مسکو و کی‌یف را مطرح کرده است، اما برخلاف پیشنهادات دیگر طرف‌ها پیشنهاد قاهره توسط اوکراین و روسیه نادیده گرفته شده است.

کد خبر: ۱۲۵۰۲۰
۱۴:۲۳ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰

بی‌توجهی روسیه و اوکراین به پیشنهاد میانجیگری مصر

دیدارنیوز: یک رسانه عرب‌زبان فاش کرد که رهبران روسیه و اوکراین به دلیل موضع دوپهلوی مصر در قبال تحولات میان این دو کشور، پیشنهاد قاهره برای میانجیگری میان مسکو و کی‌یف را نادیده گرفته‌اند.

روزنامه العربی الجدید در گزارشی نوشت: از زمان آغاز حمله روسیه به اوکراین تا کنون تلاش‌هایی از سوی طرف‌های مختلف برای میانجیگری میان آن‌ها و توقف جنگ انجام شده است که برخی از آن‌ها توسط کشور‌ها و دولت‌هایی در خاورمیانه ازجمله امارات، ترکیه و دولت اسرائیل انجام شده است.

این رسانه در ادامه گزارش داد که مصر نیز ازجمله کشور‌هایی است که پیشنهاد میانجیگری میان مسکو و کی‌یف را مطرح کرده است، اما برخلاف پیشنهادات دیگر طرف‌ها پیشنهاد قاهره توسط اوکراین و روسیه نادیده گرفته شده است.

العربی الجدید نوشت: عبد الفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر چهارشنبه گذشته در تماسی تلفنی با ولادیمیر پوتین، همتای روس خود بر ضرورت اولویت دادن به زبان گفتگو و حمایت قاهره از تلاش‌های دیپلماتیک در راستای حل و فصل بحران‌های سیاسی تاکید کرد.

سیسی گفت که مصر آماده است از طریق تحرکات در این زمینه، چه در سطح دوجانبه و چه در سطح چندجانبه، از روند تلاش‌های مذکور حمایت کند، اما تاکنون هیچ طرفی به درخواست مصر پاسخی نداده است.

یک دیپلمات سابق مصری در بیان دلایل این بی‌توجهی به پیشنهاد میانجیگری مصر توسط مقامات روسیه و اوکراین گفت: دلیل این بی‌توجهی موضع دوپهلوی مصر و برخورد دیپلماتیک اشتباه با بحران اوکراین از لحظه اول شکل‌گیری آن است.

وی تصریح کرد: مصر پس از یک سکوت طولانی که طی آن هیچ موضع‌گیری در قبال این بحران نداشت، در مجمع عمومی سازمان ملل به محکومیت حمله روسیه رای مثبت داد و همزمان بیانیه‌ای را صادر کرد که محتوای آن به گونه‌ای بود که درواقع به صورت غیر صریح علیه محکومیت روسیه در مجمع بود.

این دیپلمات سابق مصری معتقد است که این موضع دوپهلوی مصر منجر شد که قاهره اعتماد همه طرف‌ها از یک جهت روسیه و از جهت دیگر غرب و آمریکا و همچنین اوکراین را از دست بدهد.

وی همچنین تاکید کرد: مصر درحال حاضر مورد اعتماد روس‌ها نیست، چراکه معتقدند مصر ممکن است از اوکراین حمایت کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات