تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

عارف: دیر یا زود هیمنه پوشالی رژیم‌های مستبد فرو می‌پاشد

محمدرضا عارف، رئیس بنیاد امید ایرانیان با محکوم کردن اقدام عربستان سعودی در اعدام مسلمانان نوشت: تجارب تاریخی نشان داده است، رژیم‌های مستبدی که به نام دین مخالفین خود را با خشونت بارترین روش‌ها حذف می‌کنند دیر یا زود هیمنه پوشالی آن‌ها فرو خواهد پاشید.

کد خبر: ۱۲۴۹۷۳
۱۱:۳۷ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰

عارف: دیر یا زود هیمنه پوشالی رژیم‌های مستبد فرو می‌پاشد

دیدارنیوز: رئیس بنیاد امید ایرانیان طی یادداشتی در صفحه اینستاگرام خود با اشاره به اعدام دسته جمعی بیش از ۸۰ نفر از مسلمانان در عربستان، تاکید کرد: رژیم‌های مستبدی که به نام دین مخالفین خود را با خشونت بارترین روش‌ها حذف می‌کنند دیر یا زود هیمنه پوشالی آن‌ها فرو خواهد پاشید.

محمدرضا عارف در واکنش به به اعدام ۸۱ نفر در عربستان در یادداشتی نوشت:

قتل عام گسترده بیش از ۸۰ تن از جمله ۴۱ جوان شیعه معترض در عربستان توسط رژیم ستمگر آل سعود که برای ارعاب شهروندان سعودی صورت گرفت نشان داد که تمامی ادعا‌های این رژیم درباره ایجاد اصلاحات دروغ و تبلیغاتی تو خالی است.

این جنایت هولناک علیه جوانانی صورت گرفت که از حق مشروع خود برای ابراز عقیده استفاده کرده بودند. تجارب تاریخی نشان داده است، رژیم‌های مستبدی که به نام دین مخالفین خود را با خشونت بارترین روش‌ها حذف می‌کنند دیر یا زود هیمنه پوشالی آن‌ها فرو خواهد پاشید.

رژیم آل سعود با بهره گیری از توجه جهانی به جنگ روسیه و اوکراین، دست به سرکوب و تصفیه نیرو‌های داخلی زده و با گنجاندن نام جوانان مسالمت‌جوی شیعه در فهرست متهمان به تروریسم، قتل روانی هم مرتکب شده است.

در این میان سانسور رسانه‌ای این جنایت توسط نظام‌های مدعی حقوق بشر و نیز سکوت غرب رفتار دوگانه آنان را با موضوع حقوق بشر بیش از گذشته برای افکار عمومی جهان نمایان ساخت.

انتظار است سازمان‌های بین المللی و شخصیت‌های آزادیخواه جهان با محکومیت این جنایت علیه بشریت مانع از تدوام اینگونه اقدامات ضد انسانی توسط رژیم‌های مستبد و ستمگر شوند.

منبع: ایلنا
برچسب ها: محمدرضا عارف
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر