تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

گفتگوی وزیرخارجه آمریکا با الکاظمی درباره حمله سپاه

وزیر امور خارجه آمریکا و نخست وزیر عراق این حمله را نشانگر لزوم اتحاد عراق و فوریت تشکیل دولتی پاسخگوی ملت عراق است که از تمامیت ارضی عراق حفاظت کند، دانسته‌اند.

کد خبر: ۱۲۴۹۳۳
۰۹:۱۴ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰

گفتگوی وزیرخارجه آمریکا با الکاظمی درباره حمله سپاه

دیدارنیوز: وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد وزیرامور خارجه این کشور و نخست وزیر عراق درباره حمله موشکی سپاه به مواضعی از رژیم صهیونیستی در اربیل گفتگو کرده‌اند.

وبگاه وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای نوشت: آنتونی بلینکن وزیرامور خارجه آمریکا روز گذشته با مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق گفتگو کرد.

در این بیانیه آمده است که وزیر خارجه بلینکن حملات موشکی ایران به نزدیکی اربیل را که به ادعای آن‌ها استقلال عراق را نقض کرده، محکوم و با ملت عراق ابراز همبستگی کرده است.

بر اساس این بیانیه، وزیر امور خارجه آمریکا و نخست وزیر عراق این حمله را نشانگر لزوم اتحاد عراق و فوریت تشکیل دولتی پاسخگوی ملت عراق است که از تمامیت ارضی عراق حفاظت کند، دانسته‌اند.

همچنین وزیر امور خارجه آمریکا تعهد کشورش نسبت به دولت عراق و دیگر کشور‌ها را در منطقه در زمینه پاسخگو دانستن ایران، به نخست‌وزیر ابراز کرد.

گفت‌وگوی بلینکن و الکاظمی در پی این مطرح می‌شود که روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی چند روز پیش در بیانیه‌ای اعلام کرد: در پی جنایات اخیر رژیم جعلی صهیونیستی و اعلان قبلی مبنی بر بی پاسخ نگذاردن جنایت‌ها و شرارت‌های این رژیم منحوس؛ شب گذشته "مرکز راهبردی توطئه و شرارت صهیونیست‌ها" مورد هدف موشک‌های قدرتمند و نقطه زن "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" قرار گرفت.

این بیانیه می‌افزاید: بار دیگر به رژیم جنایتکار صهیونیستی هشدار می‌دهیم، تکرار هر گونه شرارت با پاسخ‌های سخت، قاطع و ویرانگر مواجه خواهد شد.

علاوه بر این، ایرج مسجدی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق در یک سخنرانی در این باره گفت: حمله موشکی سپاه در اربیل حاکمیت عراق را هدف نگرفت بلکه پایگاه جاسوسی موساد در آنجا را هدف قرار داد.

وی تاکید کرد: آمریکایی‌ها پایگاهی برای صهیونیست‌ها در اقلیم کردستان عراق تاسیس کردند تا از آن به عنوان مقری برای انجام عملیات علیه امنیت جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند. ایران به هیچ وجه بر سر امنیت خود معامله نمی‌کند و ما پیش از این بار‌ها به مسئولان اقلیم کردستان هشدار داده بودیم، اما متاسفانه این پایگاه عملیاتی علیه امنیت ما انجام داد بنابراین جمهوری اسلامی ایران به این اقدام پاسخ داد.

مسجدی خاطرنشان کرد: این اقدام نه حاکمیت عراق را هدف قرار داد و نه اهانت به دولت و ملت این کشور بود، ما از همین ابتدا از شما می‌خواهیم که برای تحرکات شرورانه رژیم صهیونیستی در منطقه حد ومرز قرار دهید و از تکرار چنین اقداماتی جلوگیری کنید.

سفیر کشورمان در بغداد همچنین گفت: حمله موشکی سپاه به اربیل آمریکایی‌ها را نیز مورد هدف قرار نداد، ایران و آمریکا ۴۰ سال است که با یکدیگر درگیری دارند، اما این عملیات هیچ ارتباطی با آمریکایی‌ها و سفارت و کنسولگری آن‌ها در عراق ندارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان