تیتر امروز

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران
در گفت‌وگوی دیدار با پیمان مولوی، اقتصاددان مطرح شد

اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران

در برنامه «اقتصاد پلاس»، پیمان_مولوی، مشاور سرمایه‌گذاری و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصادبرای همه"، با تحلیل ساختار اقتصاد آمریکا و مقایسه آن با وضعیت اقتصادی ایران،...

پوتین با پیشنهاد زلنسکی برای مذاکره در قدس مخالفت کرد

یک رسانه اسرائیلی فاش کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با برگزاری نشست با ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی خود در قدس اشغالی با میانجیگری اسرائیل مخالفت کرده است.

کد خبر: ۱۲۴۷۲۱
۰۹:۳۳ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰

پوتین با پیشنهاد زلنسکی برای مذاکره در قدس مخالفت کرد

دیدارنیوز: منابع عبری از مخالفت رئیس جمهور روسیه با پیشنهاد برگزاری مذاکرات در شهر اشغالی قدس و هر جای دیگری خارج از بلاروس خبر دادند.

شرکت رادیو و تلویزیون اسرائیل "کان" فاش کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با برگزاری نشست با ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی خود در قدس اشغالی با میانجیگری اسرائیل مخالفت کرده است.

به گفته این منابع پوتین با مذاکره در هرجایی خارج از بلاروس مخالف است.

تحلیلگر سیاسی کانال شبکه "کان" در این باره گفت: پوتین مخالف برگزاری نشست با زلنسکی در قدس و هر نشستی در خارج از بلاروس است.

روز شنبه دفتر نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که وی با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، تلفنی گفتگو کرده است.

نخست وزیر اسرائیل گفت که این تماس تلفنی که بیش از یک ساعت به طول انجامید به معنای توقف درگیری‌ها در اوکراین و تلاش‌های اسرائیل در این زمینه است.

پس از این نشست ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین گفت به نفتالی بنت پیشنهاد داده که در قدس اشغالی بین مسکو و کی‌یف نشست برگزار کند. رئیس جمهور اوکراین گفت که اسرائیل می‌تواند تضمین‌های امنیتی به اوکراین بدهد.

وی همچنین در ویدئویی عنوان داشت: دشمن می‌خواهد سناریوی دونتسک و لوهانسک را در خرسون تکرار کند. اعضای شورای شهر خرسون روز شنبه در نشستی تاکید کردند که این شهر اوکراینی است و تلاش برای اعلام این شهر به عنوان یک جمهوری مستقل را رد می‌کنند.

رئیس جمهور اوکراین افزود: ما "اشغالگران" روس را نخواهیم بخشید و همه کسانی که در جنگ علیه کشور ما نقش داشته باشند را تحت پیگرد قرار می‌دهیم و برای شکست دشمن به زمان و قدرت نیاز داریم.

رئیس جمهور اوکراین تاکید کرد: ما برنامه‌هایی را داریم و مطمئن هستیم که با تکیه بر نیرو‌های خود به اهداف خود خواهیم رسید.

رئیس‌جمهور اوکراین همچنین گفت: "اکنون ما قوی‌ترین حمایت را در تاریخ اوکراین و تاریخ استقلال خود داریم. روسیه با حمله به ما خود را منزوی کرد و به کشوری تبدیل شده است که هیچکس نمی‌خواهد در آن زندگی کند. "

وی افزود: "قدرت و شجاعت مردم و ارتش ما همه جهان را شگفت زده کرد، زیرا ما برای زندگی بهتر برای فرزندانمان می‌جنگیم. "

رئیس جمهور اوکراین همچنین در توضیح جزئیات گفتگوی خود با نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر تاکید کرد: روسیه ما را شکست نخواهد داد.

وی گفت: من با نخست وزیر اسرائیل در مورد حملات روسیه و چشم انداز مذاکرات صلح صحبت کردم و از نخست وزیر اسرائیل خواستم تا به آزادی شهردار ملیتوپل و شخصیت‌های محلی کمک کند.

زلنسکی افزود: "ما موفق شدیم ۱۲۷۲۹ نفر رااز شهر بیرون بیاوریم و کمک‌های بشردوستانه به ماریوپل باید روز یکشنبه برسد. "

نخست وزیر اوکراین تاکید کرد: روسیه ما را تحت سلطه قرار نخواهد داد و ما تلاش می‌کنیم تا همه چیز لازم را برای دفاع و آزادسازی بیشتر سرزمین‌هایمان در اختیار نیرو‌های خود قرار دهیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان