تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
مهندس ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان:

شرکت فولاد خوزستان برای توسعه در حوزه محیط زیست و فضای سبز تلاش می کند

امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان از تلاش برای توسعه در حوزه محیط زیست و فضای سبز خبر داد.

کد خبر: ۱۲۴۵۵۳
۱۷:۴۷ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰

شرکت فولاد خوزستان برای توسعه در حوزه محیط زیست و فضای سبز تلاش می کند

 دیدارنیوز| به نقل از روابط عمومی در آیین نهال کاری و توسعه پروژه فضای سبز جنگل ۲۴ هکتاری فولاد خوزستان، امین ابراهیمی گفت: ایجاد فضای جنگلی و کمربند سبز در دستور کار شرکت فولاد خوزستان قرار دارد. هر فضایی در زمین های اطراف شرکت به فولاد خوزستان سپرده شود، را به فضای سبز تبدیل می‌کنیم.
 
ابراهیمی تصریح نمود: سرانه فضای سبز در شرکت فولاد خوزستان به ازای هر نفر ۴۱۵ متر مربع است، در حالی که در کشور به ازای هر نفر ۱۲ متر مربع فضای سبز وجود دارد. این نشان دهنده تمرکز مجموعه بر روی گسترش فضای سبز است. هزینه نگهداری فضای سبز، در سال گذشته بالغ بر هزار میلیارد ریال بوده که این رقم در سال ۱۴۰۰  رشد ۲۰ درصدی را در بر داشته است.
 
ابراهیمی با اشاره به افزایش ریزگردها گفت: بر این اساس شرکت فولاد خوزستان زمینی به وسعت ۲۴ هکتار را برای مقابله با ریزگردها در دستور کار خود قرار داد. امیدواریم که فرآیند پروژه های توسعه شرکت فولاد خوزستان ادامه دار بوده و برکات آن شامل حال مردم استان و شهرستان شود.
 
وی در پایان با تشکر از تلاش کارکنان واحد بهسازی محیط و فضای سبز خاطرنشان کرد: این شرکت برای توسعه فضای سبز در سطح منطقه نیاز به حمایت سازمان‌های متولی در استان دارد.
 
بر پایه این گزارش در حاشیه مراسم یاد شده با حضور سردار هاتف جانشین فرمانده قرارگاه حضرت ابوالفضل (ع) سپاه استان خوزستان، محمد جواد اشرفی مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان خوزستان، رضا فتوحی معاون اقتصادی استاندار خوزستان، امین ابراهیمی مدیرعامل و جمعی از مسئولان و کارکنان شرکت فولاد خوزستان چند اصله نهال در محدوده جنگل ۲۴ هکتاری کاشته شد.
 
گفتنی است، در ۱۸ هکتار از فضای یاد شده، ۹ هزار اصله نهال کاشته شده و با روش قطره‌ای  آبیاری می‌شوند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی