تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

استخدام شبهه برانگیز برادرزاده ایزدپناه نماینده مردم ایذه و باعملک در شبکه بهداشت شرق اهواز

اسناد رسیده به رسانه دیدار نیوز حکایت از آن دارد که برادرزاده ایزدپناه نماینده مردم ایذه و باغملک بدون ضابطه و با لابی عموی خود به استخدام شبکه بهداشت شرق اهواز درمی‌آید.

کد خبر: ۱۲۴۲۷۲
۱۹:۴۲ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰

به گزارش دایدر نیوز _ خوزستان: طبق اسناد رسیده به خبرنگار دیدارنیوز نشان از جذب و استخدام محمد ایزدپناه پسر برادر نماینده انقلابی ایذه و باغملک و رئیس مجمع نمایندگان استان بدون ضابطه و صرفاً براساس سفارش ویژه عموی وی است.

در شرایطی که بیکاری و عدم اشتغال معضل اول استان و کشور شده است، به طور مستمر و بر خلاف گفته مسئولین شاهد بی عدالتی جدیدی در استان هستیم؛ نماینده‌ای که خود را انقلابی می‌داند، اما در عمل معیشت و اشتغال جوانان استان را رها کرده و وقت و انرژی خود را صرف لابی و فشار برای جذب برادرزاده خود در علوم پزشکی اهواز می‌کند.

دولت انقلابی آقای رئیسی با شعار مبارزه با فساد و بی عدالتی کار خود را آغاز کرده و اگر از حق نگذریم در این زمینه نیز خوب عمل کرده است.

استخدام شبهه برانگیز برادرزاده ایزدپناه نماینده مردم ایذه و باعملک در شبکه بهداشت شرق اهواز

جمعی از جوانان با مدارک عالیه طی پیام‌هایی اعتراض خود را به این استخدام و استفاده نماینده ایذه و باغملک از قدرت به منظور استخدام برادرزاده خود به این رسانه اعلام و نسبت به آن واکنش نشان دادند و از استاندار، دادستان
امام جمعه انتظار پیگیری این موضوع را دارند.

این جوانان می‌خواهند که مسئولین نظارتی و حاکمیتی در مقابل این بی عدالتی و تبعیض ایستاده و با افرادی که مسبب این موضوع شده‌اند برابر قانون برخورد شود تا کمتر شاهد این بی عدالتی‌ها باشند.

شاید یکی از دلایل اصلی خودکشی‌ها در خوزستان همین بیکاری جوانان باشد که با دیدن چنین اقداماتی و سوءاستفاده نمایندگان هر روز نا امیدتر می‌شوند.

استخدام شبهه برانگیز برادرزاده ایزدپناه نماینده مردم ایذه و باعملک در شبکه بهداشت شرق اهواز

اکنون ایزدپناه نماینده مردم باغملک و ایذه بر اساس کدام آیین و مسلکی از اشتغال سایر افراد ایراد می‌گیرد در صورتی که امرار و معاش برادرزاده خودش از طریق علوم پزشکی تامین می‌شود؛ بار‌ها به عنوان رئیس مجمع نمایندگان استان به مسئولین اعلام کردید که اشتغال جوانان اولویت باشد، حالا این جمله را با استخدام پسر برادر خود در شبکه بهداشت شرق اهواز چگونه تفسیر می‌کنید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی