تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

ترکان: خطر یک رئیس‌جمهوری غیرقابل پیش‌بینی که مقید به هیچ چیز نیست بزرگ است

مشاور رئیس جمهوری گفت: در حال حاضر همه باید آمادگی تفاهم داشته باشند و ویژگی اصلاح‌طلبی هم تفاهم، مفاهمه و گفت‌وگو است. درواقع همه گروه‌های سیاسی باید با یکدیگر به‌ تفاهم برسند.

کد خبر: ۱۲۳۵۶
۲۰:۲۳ - ۲۳ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - یک عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با تأکید بر همکاری سلایق سیاسی همسو در انتخابات تأکید کرد که خطر روی کار آمدن یک رئیس جمهوری غیرقابل پیش‌بینی وجود دارد.

علی اکبر ترکان مشاور رئیس جمهوری در خصوص میزان اهمیت معرفی یک کاندیدای اصلاح‌طلب در شرایط فعلی کشور برای انتخابات آینده به طوری که فردی جدید با آرمان‌های اصلاح‌طلبی معرفی شود، گفت: فضای کشور ما فضایی است که گروه‌ها و سلیقه‌های مختلف سیاسی طرفداران خود را دارند. اگر بگوییم هر بخش سیاسی کشور باید کاندیدای خود را داشته باشد، یعنی با کاندیدای  دیگری مقابله کند، در این شرایط هیچ جریانی به اکثریت آرا نمی‌رسد.

وی افزود: در حال حاضر همه باید آمادگی تفاهم داشته باشند و ویژگی اصلاح‌طلبی هم تفاهم، مفاهمه و گفت‌وگو است. درواقع همه گروه‌های سیاسی باید با یکدیگر به‌ تفاهم برسند.

ترکان با تأکید بر اینکه جریان‌ها نباید بر سر کاندیدا با یکدیگر لجاجت کنند، اظهار داشت: در آن صورت هیچ جناحی با اکثریت آرا مواجه نمی‌شود چراکه جریان‌های سیاسی در ایران متعدد هستند. اگر جریان‌ها و گروه‌های سیاسی در ایران بر سر کاندیداها لجاجت کنند، اتفاق نظر برای اداره کشور به دست نمی‌آید.

این فعال سیاسی ادامه داد: درحال حاضر به‌دلیل تهدیدات بیرونی کشور که انقلاب را هم تهدید می‌کند و فردی در ایالات متحده روی کار آمده که نمی‌توان روی رفتارهای او حسابی باز کرد و خود را هم پایبند به قوانین نمی‌داند، زمانی است که همه باید در کنار روحانی بایستند و او را حمایت کرده  تا بتوانیم از این مرحله عبور کنیم.

وی تأکید کرد: امروز مسأله ما گروه‌ها و سلیقه‌های مختلف سیاسی نیست. درحال حاضر باید همه جریان‌ها و سلایق سیاسی کشور و حتی آنهایی که در انتخابات به روحانی رأی ندادند، در کنار روحانی و رهبری بایستند و بخواهند که یکپارچگی کشور حفظ شود تا این خطر را دفع کنیم. خطر یک رئیس جمهوری غیرقابل پیش‌بینی که مقید به هیچ چیز نیست بزرگ است و ما همه باید وحدت خود را برای گذر از این زمان حفظ کنیم.
منبع: جماران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی