تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...

دز چهارم سینوفارم؟ کاملا فراموشش کنید!

ساینس نوشت: بر اساس نتایج مطالعه دانشگاه سان یات سن در گوانگژو چین که در اوایل این هفته منتشر شد، چهارمین دوز واکسن کووید ۱۹ سینوفارم هیچ محافظت اضافی در برابر این بیماری ایجاد نمی‌کند.

کد خبر: ۱۲۳۳۹۶
۱۲:۰۴ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰

دز چهارم سینوفارم کاملا فراموشش کنید

دیدارنیوز ـ سینوفارم یکی از دارو‌های پرمصرف در برخی از کشور‌های آمریکای جنوبی است و این تحقیق فقط آنچه که مقامات بهداشتی آرژانتین به عنوان یک واقعیت تشخیص داده‌اند را تایید می‌کند؛ به این مفهوم که دوز‌های تقویت‌کننده سایر برند‌های واکسن به افرادی که ۲ دوز واکسن سینوفارم تزریق کرده‌اند، داده می‌شود.

علاوه بر این حفاظت سینوفارم ۶ ماه پس از دریافت دوز سوم کاهش می‌یابد و طبق این مطالعه دوز چهارم هیچ سپر اضافی در برابر سویه امیکرون ایجاد نمی‌کند.

محققان چینی پیشنهاد کردند برای مقابله با کرونا استفاده از واکسن‌های ویروس غیرفعال مانند سینوفارم امکان‌پذیر است، اما ایده‌آل نیست.

آنان گفته‌اند واکسن‌های پروتئین نوترکیب یا mRNA در برابر سویه‌های نگران‌کننده جایگزین‌های خوبی برای دوز‌های تقویت‌کننده است.

دانشمندان چینی به این نتیجه رسیدند که آنتی‌بادی‌هایی که با دوز سوم واکسن کووید ۱۹ سینوفارم ایجاد می‌شود، پس از ۶ ماه به شدت کاهش می‌یابد و تزریق چهارم آن را به میزان قابل توجهی در برابر امیکرون تقویت نمی‌کند.

این مطالعه که هنوز مورد بازبینی همتایان قرار نگرفته و شامل مطالعه در افراد مسن یا خردسالان نمی‌شود، نشان داد سطح آنتی‌بادی خنثی‌کننده در برابر امیکرون حدود ۲۶ هفته پس از تزریق سومین دوز واکسن سینوفارم (بی‌بی‌آی‌بی‌پی-کروی BBIBP-CorV) به میزان ۵۳ درصد کاهش یافت این رقم در مقایسه با سطوح آنتی‌بادی بعد از هفته دوم دریافت دوز تقویت‌کننده سینوفارم اعلام شده است.

دوز تقویت‌کننده واکسن سینوفارم به ۳۸ کارمند مراقبت‌های بهداشتی در چین داده شد که قبلا دوره ۲ دوز واکسن را پنج ماه قبل تکمیل کرده بودند.

چهارمین دوز این واکسن ۶ ماه پس از سومین دوز تجویز شد و به طور قابل توجهی سطح آنتی‌بادی خنثی‌کننده را در برابر امیکرون افزایش نداد، اما میزان آنتی‌بادی این واکسن پس از سومین دوز همچنان بالا بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی