تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
معاون سازمان امور دانشجویان

دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در اوکراین می‌توانند در ایران ادامه تحصیل دهند

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در کشور اوکراین می‌توانند در داخل ایران ادامه تحصیل بدهند.

کد خبر: ۱۲۳۳۷۸
۱۰:۵۴ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰

دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در اوکراین می‌توانند در ایران ادامه تحصیل دهند

دیدارنیوز ـ به گزارش سازمان امور دانشجویان، اردوان ارژنگ گفت: با توجه به بحران کشور اوکراین و مشکلات دانشجویان برای ادامه تحصیل، دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در اوکراین می‌توانند در دانشگاه‌های داخل کشور ادامه تحصیل بدهند.

وی افزود، پیرو هماهنگی‌های انجام شده چنانچه دانشجویان (رشته‌های زیرمجموعه وزارت علوم) متقاضی تحصیل در دانشگاه‌های ایران باشند، می‌توانند از طریق سامانه سجاد تقاضای خود را ارسال کنند.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: این سازمان در جهت کمک به این دانشجویان بر اساس آیین نامه‌های موجود آمادگی خود را اعلام می‌کند.

در پی بحران اوکراین، روز گذشته، هاشم داداش پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز از هماهنگی‌ها و پیگیری‌های انجام شده بین وزارت عتف و وزارت امور خارجه برای تامین امنیت و بازگشت دانشجویان ایرانی حاضر در اوکراین به کشور خبر داد.

به گفته وی، تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل در اوکراین که در سامانه میخک وزارت امور خارجه تشکیل پرونده داده اند ۱۴۲۴ نفر هستند که از این تعداد ۴۹۹ نفر از دانشجویان مربوط به رشته‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بقیه مربوط به دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند.

داداش پور گفته است: با پیگیری‌های به عمل آمده توسط سازمان امور دانشجویان، وزارت امور خارجه اطمینان خاطر داده شده است که اکنون این دانشجویان در سلامت و امنیت کامل بسر می‌برند و با تدابیر صورت گرفته طی روز‌های آتی با پرواز‌های ویژه به کشور منتقل خواهند شد. برای این منظور، برای دانشجویانی که تمایل به بازگشت به کشور را دارند سامانه‌ای در وزارت خارجه طراحی شده تا بتوانند از طریق ثبت نام، از مسیر‌های امن مشخص شده به کشور بازگردند.

وی به نحوه انتقال باقیمانده تحصیل دانشجویان متقاضی از دانشگاه‎‌های اوکراین به دانشگاه ‎های داخل کشور پرداخت و افزود: این سازمان در چارچوب آیین نامه‌ها و مقررات وزارت عتف و با در نظر گرفتن شرایط خاص موجود، مساعدت‌های حداکثری را جهت انتقال از دانشگاه محل تحصیل فعلی به دانشگاه ‎های هم‎ سطح و هم تراز داخل کشور به عمل خواهد آورد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: دانشجویان
ارسال نظرات