تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
معاون سازمان امور دانشجویان

دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در اوکراین می‌توانند در ایران ادامه تحصیل دهند

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در کشور اوکراین می‌توانند در داخل ایران ادامه تحصیل بدهند.

کد خبر: ۱۲۳۳۷۸
۱۰:۵۴ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰

دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در اوکراین می‌توانند در ایران ادامه تحصیل دهند

دیدارنیوز ـ به گزارش سازمان امور دانشجویان، اردوان ارژنگ گفت: با توجه به بحران کشور اوکراین و مشکلات دانشجویان برای ادامه تحصیل، دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در اوکراین می‌توانند در دانشگاه‌های داخل کشور ادامه تحصیل بدهند.

وی افزود، پیرو هماهنگی‌های انجام شده چنانچه دانشجویان (رشته‌های زیرمجموعه وزارت علوم) متقاضی تحصیل در دانشگاه‌های ایران باشند، می‌توانند از طریق سامانه سجاد تقاضای خود را ارسال کنند.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: این سازمان در جهت کمک به این دانشجویان بر اساس آیین نامه‌های موجود آمادگی خود را اعلام می‌کند.

در پی بحران اوکراین، روز گذشته، هاشم داداش پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز از هماهنگی‌ها و پیگیری‌های انجام شده بین وزارت عتف و وزارت امور خارجه برای تامین امنیت و بازگشت دانشجویان ایرانی حاضر در اوکراین به کشور خبر داد.

به گفته وی، تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل در اوکراین که در سامانه میخک وزارت امور خارجه تشکیل پرونده داده اند ۱۴۲۴ نفر هستند که از این تعداد ۴۹۹ نفر از دانشجویان مربوط به رشته‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بقیه مربوط به دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند.

داداش پور گفته است: با پیگیری‌های به عمل آمده توسط سازمان امور دانشجویان، وزارت امور خارجه اطمینان خاطر داده شده است که اکنون این دانشجویان در سلامت و امنیت کامل بسر می‌برند و با تدابیر صورت گرفته طی روز‌های آتی با پرواز‌های ویژه به کشور منتقل خواهند شد. برای این منظور، برای دانشجویانی که تمایل به بازگشت به کشور را دارند سامانه‌ای در وزارت خارجه طراحی شده تا بتوانند از طریق ثبت نام، از مسیر‌های امن مشخص شده به کشور بازگردند.

وی به نحوه انتقال باقیمانده تحصیل دانشجویان متقاضی از دانشگاه‎‌های اوکراین به دانشگاه ‎های داخل کشور پرداخت و افزود: این سازمان در چارچوب آیین نامه‌ها و مقررات وزارت عتف و با در نظر گرفتن شرایط خاص موجود، مساعدت‌های حداکثری را جهت انتقال از دانشگاه محل تحصیل فعلی به دانشگاه ‎های هم‎ سطح و هم تراز داخل کشور به عمل خواهد آورد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: دانشجویان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی