تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
امضای تفاهم‌نامه مشارکت توسط «بنیاد توسعه آفرینش برتر»، «موسسه مطالعاتی حامیان فردا» و سایت «دیدارنیوز»

گامی نو برای راه‌اندازی میز مشاوره تخصصی سمن‌ها

«کاهش پایدار فقر و نابرابری و نیز توسعه پایدار اقتصادی و اجتماعی در ایران، نیازمند همدلی و نیز ارتقای کیفیت عملکرد سیاست‌گذاران، سازمان‌های مردم‌نهاد و نیز شرکت‌های دارای مسئولیت‌پذیری اجتماعی است. در این مسیر، تولید محتوای آموزشی و مشاوره‌ای تخصصی برای سمن‌های ایرانی و نیز مستندسازی مستمر تجربیات موفق و ناموفق حوزه فقرزدایی، اهمیتی انکارناپذیر دارد.

کد خبر: ۱۲۲۵۴
۰۷:۴۶ - ۲۳ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - در راستای ارتقای جایگاه تاثیرگذاری سازمان‌های مردم‌نهاد بر توسعه پایدار اقتصادی و اجتماعی کشور و در مسیر مستندسازی انبوه موردکاوی‌های موفقیت‌ها و شکست‌های سمن‌های ایرانی، «بنیاد توسعه آفرینش برتر» و «موسسه مطالعاتی حامیان فردا» و «پایگاه خبری تحلیلی دیدار نیوز»، تفاهم‌نامه همکاری و مشارکت امضا کردند.

این تفاهم‌نامه سه‌جانبه از سوی دکتر محمدسروش اسکندری‌زاده (رئیس هیئت مدیره بنیاد توسعه آفرینش برتر) و دکتر میثم هاشم‌خانی (مدیر موسسه مطالعاتی حامیان فردا) و مهندس حسن محمدیان (مدیر مسئول سایت خبری تحلیلی دیدارنیوز) امضا شد.

در متن این تفاهم‌نامه آمده است:

«کاهش پایدار فقر و نابرابری و نیز توسعه پایدار اقتصادی و اجتماعی در ایران، نیازمند همدلی و نیز ارتقای کیفیت عملکرد سیاست‌گذاران، سازمان‌های مردم‌نهاد و نیز شرکت‌های دارای مسئولیت‌پذیری اجتماعی است. در این مسیر، تولید محتوای آموزشی و مشاوره‌ای تخصصی برای سمن‌های ایرانی و نیز مستندسازی مستمر تجربیات موفق و ناموفق حوزه فقرزدایی، اهمیتی انکارناپذیر دارد. با چنین دغدغه‌ای، این تفاهم‌نامه با اهداف تحقیقاتی، مشاوره‌ای و ترویجی منعقد می‌شود و به موجب آن، در حوزه‌های زیر مشارکت خواهد شد:

الف) مشارکت در مستندسازی انبوه موردکاوی‌های موفقیت‌ها و شکست‌های سمن‌های ایرانی

ب) مشارکت در طراحی و راه‌اندازی اولین مرکز مشاوره تخصصی سازمان‌های مردم‌نهاد در ایران»

 

گامی نو برای راه‌اندازی میز مشاوره تخصصی سمن‌ها

 

تفاهم‌نامه مذکور در کنفرانس آموزشی «سمن‌ها، تحریم و مدیریت چالش‌ها» که در طی روز‌های ۱۸ و ۱۹ مهر ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، به امضای نمایندگان سه طرف رسید.

 

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها