تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ برای پیشگیری از وقوع جرم؛

استقرار تیم‌های پاس پیاده و گشت‌های پلیس خودرویی در پایتخت

رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از استقرار تیم‌های پاس پیاده و گشت‌های خودرویی برای پیشگیری از وقوع جرم در پایتخت خبر داد.

کد خبر: ۱۲۲۴۶۲
۱۸:۴۴ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰

استقرار تیم‌های پاس پیاده و گشت‌های پلیس خودرویی در پایتخت

 

دیدانیوز: "جلیل موقوفه‌ای" رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در گفتگویی گفت: کلانتری‌ها اصولا مانند پزشکان عمومی هستند که مردم برای هر موردی مانند تصادف، درگیری، سرقت، اختلاف حساب و... به کلانتری مراجعه می‌کنند.

وی با بیان اینکه فعالیت در کلانتری‌ها به صورت شبانه‌روزی است، ادامه داد: زمان رسیدگی به شکایات مردم با توجه به موردی که برای آن مراجعه کرده‌اند متفاوت است، البته در مجموع تلاش می‌شود که در کوتاه‌ترین زمان به درخواست و شکایات مردم رسیدگی شود.

رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که درخصوص مقابله با سرقت‌های خرد چه اقداماتی در پلیس پیشگیری صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: در پلیس پیشگیری طرح‌های منطقه‌ای مانند طرح رعد را به صورت ماهانه اجرا می‌کنیم. همچنین طرح‌های امنیت و آرامش نیز در طول هفته توسط سرکلانتری‌ها در حوزه استحفاظی‌شان اجرا می‌شود.

سرهنگ موقوفه‌ای خاطرنشان کرد: همچنین طرح‌های مبارزه با کیف‌قاپی و سرقت منزل به صورت دائم توسط کلانتری‌ها در پلیس پیشگیری اجرا و این طرح‌ها در دستور کار است و با جرائم برخورد می‌شود. با اجرای این طرح‌ها پلیس به توفیقات خوبی نیز دست پیدا کرده است.

وی درباره کاهش وقوع سرقت تصریح کرد: الحمدالله در ماه گذشته یعنی از ابتدای دی ماه در وقوع سرقت کاهش داشته‌ایم. همچنین در کشفیات نیز با افزایش روبرو بوده‌ایم.

رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ همچنین درباره اقدامات پیشگیرانه گفت: پلیس با برنامه‌ریزی و تحلیل جرم، اقدامات فنی و اطلاعاتی و همچنین با اجرای طرح‌های مختلف و تیم‌های پاس پیاده و گشت‌های خودرویی از وقوع جرم پیشگیری می‌کند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر