تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

استرالیا: چین رفتار روسیه را محکوم کند

موریسون، نخست وزیر استرالیا به خبرنگاران گفت که او از دولت چین خواسته تا رفتار روسیه را محکوم کنند. او گفت: دولت چین از انتقاد از استرالیا خوشحال است...، اما بااینحال خونسردانه درخصوص حضور نیرو‌های روسیه در مرز‌های اوکراین سکوت کرده است.

کد خبر: ۱۲۲۴۰۹
۱۳:۰۰ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰

استرالیا: چین رفتار روسیه را محکوم کند

دیدارنیوز: نخست وزیر استرالیا چین را به انفعال درخصوص شرایط و تنش اخیر در اوکراین متهم و از این کشور خواسته تا درخصوص اقدامات روسیه موضع‌گیری کند.

به نظر می‌رسد استرالیا به عنوان یکی از متحدان آمریکا در سناریوی افزایش فشار به چین مسئولیت اتهام زنی به پکن درخصوص شرایط اخیر اوکراین را بر عهده دارد. طی روز‌های اخیر مقامات ارشد این کشور ازجمله نخست وزیر و وزیر خارجه استرالیا پکن را به بی توجهی به شرایط اوکراین متهم کرده و معتقدند این کشور باید راهبرد متفاوتی درخصوص شرایط کی‌یف اتخاذ کند.

به گزارش رسانه‌های استرالیا، نخست وزیر این کشور نیز در این رابطه از چین برای محکوم نکردن آنچه وی "تهدیدات مربوط به خشونت‌های وحشتناک" خوانده بود، انتقاد کرد.

نخست وزیر استرالیا گفت اکنون وظیفه تمام کشور‌های آزاد حامی صلح است که چنین کاری انجام دهند. موریسون به خبرنگاران گفت که او از دولت چین خواسته تا رفتار روسیه را محکوم کنند.

این درحالی است که وانگ ونبین، سخنگوی وزارت خارجه چین هشدار داده درصورتی که بازی رسانه‌ای و هیاهو درخصوص جنگ در اوکراین و یا ادامه تحریک تقابل گروهی مسلما تنش در اوکراین به روش سیاسی قابل حل نخواهد بود.

پیش از این نیز نخست وزیر این کشور از چین خواسته بود تا درخصوص این بحران "سکوت حاکی از بی تفاوتی" نداشته باشد.

موریسون در کنفرانس خبری خود با نشانه گرفتن انگشت اتهام به سمت چین گفت: دولت چین از انتقاد از استرالیا خوشحال است...، اما بااینحال خونسردانه درخصوص حضور نیرو‌های روسیه در مرز‌های اوکراین سکوت کرده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها