تیتر امروز

سهم خواهی؛ مانع ارتباطی پزشکیان با متخصصان
در کارگروه تعیین وزیر نیرو چه خبر است؛ گزارش دیدارنیوز را بخوانید

سهم خواهی؛ مانع ارتباطی پزشکیان با متخصصان

یکی از کارگرو‌های پر حاشیه این روز‌های رئیس جمهور منتخب کارگروه انتخاب وزارت نیرو است. این گزارش به این موضوع می‌پردازد.
معدن و صنایع وابسته، لوکوموتیو پیشران اقتصاد کشور است/ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس نفرین شده نفت هستند
گفت‌وگوی دیدار با کارشناس حوزه معدن و صنایع وابسته

معدن و صنایع وابسته، لوکوموتیو پیشران اقتصاد کشور است/ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس نفرین شده نفت هستند

برنامه گفت‌وگوی اقتصادی دیدارنیوز، میزبان امیربیژن یثربی استاد پیشین دانشگاه، عضو سابق هیات پژوهشی دانشگاه اگزتر انگلستان در گروه ژئوتکنیک و مسئول تجاری‌سازی رشته صنایع و معادن پارک علم و فناوری...
سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.

پنتاگون از چه راهی به اوکراین «سلاح» می‌فرستد؟

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا گفت، لوید آستین، وزیر دفاع این کشور گزینه مسیر‌های زمینی را به انتقال هوایی کمک مهلک به اوکراین، در صورت حمله روسیه، ترجیح می‌دهد.

کد خبر: ۱۲۲۱۶۸
۱۱:۱۲ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰

پنتاگون از چه راهی به اوکراین «سلاح» می‌فرستد؟

دیدارنیوز: پنتاگون در حال بررسی ارسال کمک نظامی به اوکراین از طریق زمینی است تا در صورت حمله روسیه، به کی‌یف در مقاومتی داخلی کمک کند.

به نقل از وب‌سایت روزنامه هیل، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا گفت، لوید آستین، وزیر دفاع این کشور گزینه مسیر‌های زمینی را به انتقال هوایی کمک مهلک به اوکراین، در صورت حمله روسیه، ترجیح می‌دهد.

پنتاگون هنوز در این باره اظهار نظر نکرده است.

احتمالا آستین در دیدار پیش روی خود با رهبران ناتو در بروکسل، این مسئله را مطرح خواهد کرد. او همچنین به بلژیک، لهستان و لیتوانی خواهد رفت تا با مقامات ارشد نظامی و دولتی دیدار کرده و همچنین در کنفرانس وزرای خارجه ناتو شرکت کند.

دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا که در سال گذشته تجهیزاتی نظامی به ارزش تقریبا ۶۵۰ میلیون دلار به کی‌یف داده، تحت فشار زیادی برای تسریع حمایت امنیتی از اوکراین است، این در حالیست که روسیه ۱۳۰ هزار تن از نیروهایش را در مرز اوکراین مستقر کرده است.

اخیراً، دولت آمریکا ارسال یک بسته ۲۰۰ میلیون دلاری به اوکراین را تصویب کرده است که شامل "موشک‌های ضد تانک جاولین، سایر سیستم‌های ضد زره، نارنجک‌انداز، مهمات و تجهیزات غیر مهلکی است که برای مدافعان خط مقدم اوکراین، ضروری هستند."

آمریکا همچمنین به کشور‌های حوزه بالتیک از جمله لیتوانی، لتونی و استونی اجازه داده است تا موشک‌های ضدزره و ضدهوایی ساخت آمریکا را به کی‌یف بدهند.

علاوه بر این، پنتاگون به ۶۰۰۰ نیروی آمریکایی دستور داده است تا به لهستان، آلمان و رومانی اعزام شده یا در آن‌ها جابه‌جا شوند تا به متحدان ناتو در واکنش به تهاجم ادعایی روسیه که طبق هشدار مقامات، ممکن است "همین روزها" اتفاق بیافتد، کمک کنند.

تنش‌ها بر سر حمله احتمالی روسیه به حدی رسیده است که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا اخیرا اعلام کرد که "به دلیل شتاب چشمگیر در افزایش نیرو‌های روسیه" واشنگتن سفارت خود را در کی‌یف بسته و موقتاً عملیات خود را به لویو منتقل می‌کند. بلینکن تاکید کرد که مقامات آمریکا در ارتباط نزدیک با دولت اوکراین قرار داشته و به تلاش‌های شدید دیپلماتیک برای تنش‌زدایی از این بحران ادامه می‌دهند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی