تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مرندی: برای نتیجه‌گیری مذاکرات زود است

محمد مرندی مشاور رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده ایران در مذاکرات وین، درباره به نتیجه رسیدن مذاکرات گفت، هنوز برای نتیجه‌گیری خیلی زود است.

کد خبر: ۱۲۲۰۱۵
۱۵:۳۷ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۰

مرندی: برای نتیجه‌گیری مذاکرات زود است

دیدارنیوز: مشاور رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده ایران در وین در گفت‌وگویی مطرح کرد با وجود این که احتمال قابل ملاحظه‌ای برای توافق در وین وجود دارد، برای نتیجه‌گیری مذاکرات زود است.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، محمد مرندی مشاور رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده ایران در مذاکرات وین، درباره به نتیجه رسیدن مذاکرات به ابن خبرگزاری گفت، هنوز برای نتیجه‌گیری خیلی زود است.

مرندی در این راستا افزود: احتمال قابل توجهی وجود دارد که توافقی انجام شود... چون ما شاهد حرکاتی از سوی آمریکا و اروپا هستیم. اما احتمال این هم وجود داد که [توافقی]در کار نباشد. همه چیز به واشنگتن و این که آیا واقعا آن [توافق]را می‌خواهند، بستگی خواهد داشت.

ایران در مذاکرات وین، فقط بر لغو تحریم‌ها پافشاری نمی‌کند. تهران علاوه بر این می‌خواهد تضمین داشته باشد که واشنگتن از توافق عقب نخواهد کشید، قوانین را نقض و مانند سال ۲۰۱۸، توافق را ترک نخواهد کرد.

ایران همچنین خواستار «یک روند راستی آزمایی» است که نشان دهد تحریم‌ها واقعا لغو شده‌اند، چیزی که به گفته مرندی، در توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ وجود نداشت.

این کارشناس ایرانی می‌گوید: ما در سال ۲۰۱۵، اطمینان دادیم که توافق را اجرا کنیم. این اوباما [رئیس جمهور پیشین آمریکا]بود که این کار را نکرد. او پشت در‌های بسته به وزارت خزانه‌داری و بسیاری از شرکت‌ها گفت با ما کار نکنند. در سال ۲۰۱۸، آن‌ها باز هم با ترک توافق، آن را نقض کردند در حالی که ما به آن پایبند بودیم. بنابراین، چیزی که الان ایران می‌گوید، این است که نمی‌توانید دوباره ما را فریب دهید.

به گفته مرندی، کشور‌های خلیج فارس که روند مذاکرات را دنبال می‌کنند، نباید نگران حاصل شدن یک توافق باشند.

او در این باره بیان کرد: کشور‌های همسایه تحت تاثیر سیاست‌های آمریکا قرار دارند. آن‌ها در اردوگاه آمریکا هستند و آمریکا اهمیتی برای کرامت انسانی قائل نیست. تمام آن‌چه به آن اهمیت می‌دهند، سلطه و منافعشان است. اگر به خاطر آمریکا نبود، روابط ما با همسایگان‌مان بهتر می‌بود، اما با این وجود دنبال ایجاد پل ارتباطی هستیم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: مذاکرات وین
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی