تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

حریم هوایی اوکراین دوشنبه بسته می‌شود

یک منبع آگاه در بازار بیمه گزارش داده است که به ابتکار شرکت‌های بیمه غربی، از روز دوشنبه آینده حریم هوایی اوکراین عملا به روی خطوط هوایی بسته خواهد شد.

کد خبر: ۱۲۱۸۳۸
۱۲:۵۶ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰

حریم هوایی اوکراین دوشنبه بسته می‌شود

دیدارنیوز: منابع خبری گزارش دادند که حریم هوایی اوکراین از روز دوشنبه به روی شرکت‌های غربی بسته خواهد شد.

به نقل از روسیا الیوم، یک منبع آگاه در بازار بیمه گزارش داده است که به ابتکار شرکت‌های بیمه غربی، از روز دوشنبه آینده حریم هوایی اوکراین عملا به روی خطوط هوایی بسته خواهد شد.

این منبع آگاه تصریح کرده است که شرکت‌های بیمه انگلیس، محاصره حریم هوایی اوکراین را شروع کرده‌اند و از ظهر روز دوشنبه هیچ پروازی به اوکراین و بالعکس انجام نخواهد شد.

وی تأکید کرد که بزرگ‌ترین شرکت بیمه انگلیس که شرکت‌های بزرگ بین‌المللی را بیمه می‌کند امروز در نامه‌ای رسمی به همه شرکت‌های هواپیمایی در جهان اعلام کرد که بیمه هواپیما‌هایی که در اوکراین هستند صرفا تا ۴۸ ساعت آینده را شامل خواهد و همه هواپیما‌ها باید ظرف این مدت اوکراین را ترک کنند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی