تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

قتل فوتبالیست ۱۵ ساله اسپانیایی با «قمه»

طبق تایید پلیس یکی از قربانیان این حادثه یک فوتبالیست ۱۵ ساله به نام جیمی گررو مسوسی بوده، کسی که در میان درگیری دو گروه خلافکار گیر افتاد و با ضربات قمه جان خود را از دست داد.

کد خبر: ۱۲۱۲۶۳
۰۹:۱۱ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰

قتل فوتبالیست

دیدارنیوز: یک اتفاق تلخ باعث مرگ عجیب جیمی گررو فوتبالیست جوان اسپانیایی شد که در درگیری دو گروه خلافکار گیر افتاده بود.

یک شب تلخ در مادرید. شب خونین در شهر مادرید که در آن دو جوان ۱۵ و ۲۵ ساله کشته شدند و ۳ نفر دیگر در وضعیت وخیم راهی بیمارستان شدند. طبق تایید پلیس یکی از قربانیان این حادثه یک فوتبالیست ۱۵ ساله به نام جیمی گررو مسوسی بوده، کسی که در میان درگیری دو گروه خلافکار گیر افتاد و با ضربات قمه جان خود را از دست داد.

طبق گفته مقامات پلیس، گررو همراه با گروهی از دوستان خود بیرون رفته بود که ناگهان مواجه شدند با هشت مرد جوان که از یک گروه خلافکار لاتین بودند. تحقیقات پلیس نشان می‌دهد که فوتبالیست جوان هیچ نقش مستقیمی در درگیری ایجاد شده نداشته، اما اوضاع به گونه‌ای شد که او نتوانست از محل درگیری خلاص شود، چون توسط چندین نفر از خلافکاران محاصره شده بود و در نهایت نیز با ضربه چاقوی یکی از آن‌ها جان خود را از دست داد.

پلیس از دوربین یک کلاب که در نزدیکی محل درگیری قرار دارد استفاده کرد تا جزئیات قتل این فوتبالیست جوان را ببیند. در این تصاویر جیمی همراه با یکی از دوستان دیگر ش در حال قدم زدن است که ناگهان مورد هجوم یک پسر جوان و بعد از آن چندین پسر جوان دیگر قرار می‌گیرند.

قتل فوتبالیست ۱۵ ساله اسپانیایی با قمه

آنچه رسانه‌های اسپانیایی نوشته اند حاکی از آن است که قاتل از یک قمه بزرگ برای ضربه زدن به جیمی استفاده کرده است. کمک‌های پزشکی افراد حاضر در محل و اعزام تیم پزشکی و حتی استفاده از دستگاه شوک الکتریکی برای احیای جان این پسر ۱۵ ساله کافی نبود و او از دنیا رفت.

پلیس مادرید از وقوع چندین درگیری دیگر در روز و شب شنبه از افراد جوان و نوجوان که اکثرا از قمه استفاده می‌کردند خبر داد.

جیمی عضو باشگاه دپورتیوو موستولس در دسته دوم اسپانیا بود. او در پست دفاع چپ بازی می‌کرد و تمام هم‌تیمی‌ها و مدیران باشگاه تاکید کردند که او همیشه فرد آرامی بوده و هیچ وقت دنبال دعوا و درگیری نبوده است. پلیس نیز تاکید کرد که جیمی در درگیری دو گروه خلافکار گرفتار شد و ضربه خورد. در واقع قاتل و مقتول شناختی از یکدیگر نداشتند و جیمی بدون اینکه کار نادرستی انجام داده باشد قربانی شد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها