تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

طرح «مبارزه با مفاسد اقتصادی» به کمیسیون قضایی مجلس بازگشت

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: طرح مبارزه با مفاسد اقتصادی به کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ارجاع شد تا این کمیسیون، گزارش جدیدی را در این خصوص به صحن مجلس ارائه کند.

کد خبر: ۱۲۱۱۷
۱۳:۴۱ - ۲۱ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی درباره سرنوشت طرح «مبارزه با مفاسد اقتصادی» که چندی پیش به بهانه بار مالی از دستور کار مجلس خارج شده بود، اظهار داشت: این طرح اخیرا در هیات رئیسه مجلس مورد بررسی مجدد قرار گرفت.

وی ادامه داد: با بررسی این طرح و با نظر اعضای هیات رئیسه، این طرح مجددا به کمیسیون حقوقی و قضایی ارجاع و مقرر شد کمیسیون گزارش جدیدی در این خصوص به صحن مجلس ارائه کند تا مجددا در نوبت دستور کار صحن علنی مجلس قرار گیرد.

طرح مبارزه با مفاسد اقتصادی شامل طرح های تشدید مبارزه با مفاسد اقتصادی در دستگاه قضایی و سازمان تعزیرات، طرح مبارزه با جرایم اقتصادی، طرح الزام قوه قضاییه به اجرای اصل ۴۹ قانون اساسی در مورد رسیدگی به اموال مسئولان و طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان است.

۱۴ شهریور ماه بررسی طرح مبارزه با مفاسد اقتصادی در دستور کار مجلس قرار گرفت و با اخطار مصطفی کواکبیان نماینده اصلاح‌طلب تهران مبنی بر وجود بار مالی مواجه شد؛ مسعود پزشکیان نایب رئیس اول مجلس نیز - با وجود آن که اخطار بار مالی در بررسی کلیات پذیرفته نیست - اخطار را وارد دانست و به رای گذاشت و نمایندگان نیز اخطار را وارد دانسته و به خروج آن از دستور کار، رای موافق دادند!
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی