تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

کرونا هنوز قابل پیش بینی نیست؛ احتمال شیوع بیشتر در آینده

یک گروه علمی مشاور دولت انگلیس که مسئول بررسی همه گیری کووید-۱۹ است، احتمال وقوع امواج بزرگ کرونایی را در آینده ممکن دانست و افزود تا رسیدن به یک الگوی ثابت و قابل پیش‌بینی از همه‌گیری سال‌ها فاصله داریم.

کد خبر: ۱۲۰۸۸۴
۱۲:۰۱ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰

 احتمال شیوع بیشتر کرونا در آینده

دیدارنیوز ـ به نقل از خبرگزاری رویترز، اپیدمیولوژیست‌های انگلیسی که مسئول بررسی همه گیری کووید-۱۹ و توصیه در این خصوص به دولت انگلیس هستند، می‌گویند که در آینده احتمال وقوع امواج بزرگ کووید-۱۹ در انگلیس وجود دارد.

«بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس در پی لغو محدودیت‌های کرونایی در تابستان گذشته (ژوئیه ۲۰۲۱ برابر با تیر ۱۴۰۰) گفته بود در حالیکه همه‌گیری ویروس کرونا تمام نشده است، بریتانیا باید زندگی با کووید را بیاموزد.

«بخش مدل سازی گروه علمی همه گیری آنفلوانزا» که مسئول بررسی امواج احتمالی هم گیری کووید-۱۹ است در این خصوص توضیح داد که ظهور گونه‌های ویروسی جدید بزرگترین عامل ناشناخته در میان‌مدت و بلندمدت است که همراه با کاهش ایمنی جمعیت می‌تواند در این امر نقش موثری داشته باشد.

این گروه علمی که مسئول ارائه توصیه‌های لازم به دولت انگلیس در برخورد با همه گیری کووید-۱۹ است، در بیانیه روز گذشته (جمعه) خود گفت: امواج بزرگی که احتمال دارد در آینده منجر به افزایش شدید شمار مبتلایان شود نیاز به مدیریت فعال برای جلوگیری از فشار بر بخش بهداشت و درمان دارند.

انگلیس تاکنون ۱۵۷ هزار و ۷۳۰ مورد مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ را گزارش کرده و هفتمین کشور جهان از نظر میزان مرگ و میر کرونایی است و جانسون به دلیل نحوه مقابله با این همه گیری با انتقادات شدیدی روبرواست.

از سوی دیگر و از زمان ظهور سویه اومیکرون که برای نخستین بار در آفریقای جنوبی شناسایی شد، شمار مبتلایان به ویروس کرونا افزایش یافته است و همین امر جانسون را بر آن داشت تا باردیگر برخی محدودیت‌های کرونایی را بازگرداند.

رئیس بخش مدل سازی گروه علمی همه گیری آنفلوانزا به رویترز گفت: اگرچه هر سال باید شاهد بهبود وضعیت کووید-۱۹ باشیم، ممکن است زمان‌هایی وجود داشته باشد که دولت مجبور به عقبگرد شود و تدابیری را ارائه کند.

این گروه در بیانیه روز گذشته خود همچنین تاکید کرد: چند سال آینده بسیار نامشخص خواهد بود و شیوع و امواج آتی احتمالا با آرام شدن اوضاع سر و صدای بسیاری بپا خواهند کرد. این گروه مشاور دولت انگلیس افزود: ما ممکن است سال‌ها با یک الگوی ثابت و قابل پیش بینی از همه گیری فاصله داشته باشیم.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی