تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

ایران و آمریکا در انتظارات خود از روند مذاکره کمی تعدیل ایجاد کنند

برسلین، استاد روابط بین‌الملل و علوم سیاسی دانشگاه فلوریدا گفت: ایران و آمریکا باید در انتظارات خود از روند مذاکره و امتیاز‌هایی که خواهان گرفتن آن هستند، کمی تعدیل ایجاد کنند و همانطور که قبلا گفتم رابطه ایران و چین می‌تواند به این تصور در ایران منجر شود که بی‌نیاز از غرب هستند.

کد خبر: ۱۲۰۸۳۶
۰۹:۱۶ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰

مذاکرات وین

دیدارنیوز: استاد روابط بین‌الملل و علوم سیاسی دانشگاه فلوریدا با تاکید بر اینکه شکست دیپلماسی راه را برای نظامی‌گری آمریکا باز می‌کند، گفت: ایران و آمریکا باید در انتظارات خود از روند مذاکره کمی تعدیل ایجاد کنند.

توماس برسلین، استاد روابط بین‌الملل و علوم سیاسی دانشگاه فلوریدا است. حوزه تخصصی وی تاریخ دیپلماسی آمریکایی و سیاست خارجی آمریکا است. وی در گفتگویی به بیان نظرات خود در خصوص روند احیای برجام پرداخت.

اعضای برجام برای اعتمادسازی در مورد وعده‌های خود با حسن نیت رفتار کنند

این استاد دانشگاه در ابتدا در مورد مذاکرات وین برای احیای برجام گفت: من از اعضای برجام می‌خواهم انعطاف بیشتری در مذاکرات و برای دادن امتیاز و پذیرفتن خواسته‌ها از خود نشان دهند. من از اعضای برجام به ویژه ایران و آمریکا می‌خواهم با حسن نیت و خلوص نیت مذاکرات را ادامه دهند و برای اعتمادسازی در مورد وعده‌های خود با حسن نیت رفتار کنند.

ایران و آمریکا در انتظارات خود از روند مذاکره کمی تعدیل ایجاد کنند

این کارشناس روابط بین‌الملل ادامه داد: ایران و آمریکا باید در انتظارات خود از روند مذاکره و امتیاز‌هایی که خواهان گرفتن آن هستند، کمی تعدیل ایجاد کنند و همانطور که قبلا گفتم رابطه ایران و چین می‌تواند به این تصور در ایران منجر شود که بی‌نیاز از غرب هستند. این در حالی است که بعد از سفر امیرعبداللهیان به چین، ایران قرارداد خود با چین را تا حد زیادی قطعی و محکم‌تر کرد.

عدم ارتباط با غرب برای اقتصاد ایران مخرب است

این استاد دانشگاه در ادامه گفت: عدم احیای برجام به معنی تداوم تحریم است و عدم ارتباط با اروپا و شرکت‌های غربی برای اقتصاد ایران مخرب است. در واقع غرب را نمی‌توان نادیده گرفت. بدون ارتباط با غرب و اروپا اقتصاد ایران می‌تواند متحمل آسیب شود.

ایران باید متقاعد شود که به غرب هم برای تجارت احتیاج دارد

وی در مورد احیای برجام و مذاکرات برجامی هم گفت: من در گذشته هم گفتم درحال حاضر ایران باید متقاعد شود به غرب هم برای تجارت و به عنوان شریک اقتصادی احتیاج دارد و باید از منافع احیای برجام مطلع شوند.

شکست دیپلماسی راه را برای نظامی‌گری آمریکا باز می‌کند

توماس برسلین در ادامه گفت: من همچنان معتقدم که تداوم استفاده از دیپلماسی راه حل فعلی بحران فعلی است و اعضای برجام را به استفاده از دیپلماسی توصیه می‌کنم. من از اروپا می‌خواهم به دیپلماسی پایدار وفادار بمانند و آمریکا را به تداوم دیپلماسی تشویق کنند؛ چرا که شکست دیپلماسی راه را برای گزینه‌های دیگری که آمریکا بار‌ها در مورد آن گفته مانند اقدامات نظامی باز می‌کند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر