تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

سخنگوی دولت: خبرها درباره انتصابات وزارت کار صحیح نیست

علی بهادری جهرمی در پاسخ به سوالی در خصوص حواشی مطرح شده در رسانه‌ها مبنی بر اینکه «رئیس جمهور به وزیر کار در خصوص انتصابات این وزارت‌خانه تذکر داده‌اند»، ضمن تکذیب این موضوع از تقدیر رئیس جمهور از وزیر کار خبر داد.

کد خبر: ۱۲۰۷۶۳
۱۵:۳۰ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۰

وزارت کار

دیدارنیوز: سخنگوی دولت تاکید کرد که وزیر کار در طرح ساماندهی صندوق‌ها مورد تقدیر رییس جمهور قرار گرفته است.

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی در خصوص حواشی مطرح شده در رسانه‌ها مبنی بر اینکه «رئیس جمهور به وزیر کار در خصوص انتصابات این وزارت‌خانه تذکر داده‌اند»، ضمن تکذیب این موضوع از تقدیر رئیس جمهور از وزیر کار خبر داد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت گفت: در جلسات مختلف تخصصی، کارشناسی یا مسولین مختلف با رییس جمهور مباحث متعددی مطرح می‌شود که بعضا رییس جمهور موارد را به مراجع ذیصلاح ارجاع می‌دهند.

بهادری جهرمی تصریح کرد: در یکی از جلسات اخیر جمعی از نمایندگان با رییس جمهور که به صورت منظم برگزار می‌شود، ادعا‌هایی در خصوص برخی انتصابات مطرح شد که محدود به یک وزارت‌خانه هم نبود. رییس جمهور هم به صورت کلی قاعده و روش دولت در این حوزه را تبیین کردند که هم در مرحله احراز شرایط اولیه و هم نظارت بر عملکرد و استمرار شرایط دقت نظر صورت می‌گیرد و اعلام شد چنانچه موارد مستندی وجود داشته باشد باید به مراجع ذیصلاح در دولت ارایه گردد.

رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت تاکید کرد: البته تا جایی که بنده در جریان هستم هم هنوز هیچگونه مستند یا گزارش خاصی در این رابطه ارائه نشده است.

بهادری گفت: لذا هیچگونه دستور خاصی نسبت به وزیر خاص یا انتصاب خاصی صادر نشده و صرفا رویه معمول و روال عادی دولت در رسیدگی و نظارت بر موضوعات تبیین شده است.

وی تصریح کرد: در خصوص وزیری که شما اشاره کردید هم به طور خاص باید عرض کنم اتفاقا اخیرا در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت ایشان طرح ساماندهی وضعیت موجود صندوق‌های بازنشستگی را ارائه کردند که مورد تقدیر رئیس جمهور قرار گرفت.

منبع: ایسنا
برچسب ها: سخنگوی دولت
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها