تیتر امروز

قید مطلقه در ولایت فقیه، فقه را از جمود و خشکی و محدودیت خارج می‌کند/ مردم می‌توانند، ولی فقیه را مورد سوال قرار دهند، اما ولی فقیه هم الزامی به پاسخ ندارد!
در بیست و یکمین برنامه دیدار اندیشه با مهدی رنجبریان مطرح شد:

قید مطلقه در ولایت فقیه، فقه را از جمود و خشکی و محدودیت خارج می‌کند/ مردم می‌توانند، ولی فقیه را مورد سوال قرار دهند، اما ولی فقیه هم الزامی به پاسخ ندارد!

در بیست و یکمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام و المسلمین مهدی رنجبریان مدرس حوزه درباره "جایگاه نظریه ولایت فقیه در فقه و قانون اساسی" گفتگو کردیم.
رضایی: این موجی که راه افتاد افغانستان ستیزی نیست، انسانیت‌زدایی است/ حسینی: وام ۱۰۰ میلیونی به افغانستانی‌ها کذب محض است
دیدار ویژه برنامه‌ای را با حضور نسل دوم مهاجران افغانستانی برگزار کرد

رضایی: این موجی که راه افتاد افغانستان ستیزی نیست، انسانیت‌زدایی است/ حسینی: وام ۱۰۰ میلیونی به افغانستانی‌ها کذب محض است

دیدارنیوز در ادامه مناظره‌ای که درباره مهاجران افغانستانی داشت، این بار در ویژه برنامه جامعه پلاس میزبان دو نفر از مهاجران نسل دوم بود.
باز هم یکی از ما در غربت مرد
افاضات اضافه

باز هم یکی از ما در غربت مرد

عوام‌الملک این هفته از مسعود بابت توجه به فیلتر‌شکن‌فروش‌ها تشکر کرده و با اشاره به درگذشت «فریدون» در غربت می‌گوید که مردن ما عوام، خیلی هم برای خواص مساله مهمی نیست.
ما باید به نسل‌های آینده پاسخگو باشیم

شریعتی: سه گروه در قرارداد «کرسنت» فساد کرده‌اند

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: وضعیت کرسنت را مشاهده کنید، مجلس از قوه قضاییه هم خواسته است که به این موضوع رسیدگی کند، ولی هنوز پاسخی دریافت نکرده ایم که در این قرار داد چه اتفاقی افتاده است؟ سه گروه در این قرارداد فساد کرده اند و خسارت‌های زیادی به کشور وارد شده است.

کد خبر: ۱۲۰۳۴۸
۱۰:۲۰ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰

شریعتی مجلس

دیدارنیوز: نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به قرارداد کرسنت گفت: ما باید به نسل‌های آینده پاسخگو باشیم که گاز ما را بردند، مخازن ما را خالی کردند و خسارت هم از ما دریافت می‌کنند و کشور هم با تراز منفی گاز مواجه می‌شود.

مالک شریعتی نیاسر نماینده مردم تهران در مجلس در تذکر شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس با استناد به ماده ۲۲ آیین نامه داخلی مجلس و اصول ۷۷ و ۱۳۹ قانون اساسی گفت: اینکه در اصل ۷۷ قانون اساسی گفته می‌شود معاهده نامه‌ها و موافقتنامه باید به تصویب مجلس برسد، صرفا به این معنا نیست که عنوان آن در مجلس قرائت شود و مفاد آن به پیوست بماند، بلکه این لوایح موافقتنامه باید در مجلس بررسی شود.

وی افزود: اکنون نماینده دولت اشاره کرد که ما ۷۳ موافقتنامه بین المللی با دیگر دولت‌ها داریم، جرئیات کدام از این موافقتنامه‌ها در کمیسیون‌ها و صحن علنی مجلس مانند دیگر طرح‌ها و لوایح بررسی شده است؟

این عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: وقتی اصول قانون اساسی رعایت نمی‌شود به یکباره با قرارداد و موافقتنامه‌ای شبیه قرارداد کرسنت روبرو می‌شویم که ده‌ها میلیارد دلار خسارت به کشور وارد می‌کند، مفاد آن را هم محرمانه می‌سازند، به گونه‌ای که یک جایی یک اتفاقی برای کشور رخ می‌دهد که مجلس از آن بی خبر می‌ماند و به سبب محرمانه بودن آن خسارت‌هایی به کشور وارد می‌شود.

شریعتی نیاسر اظهار کرد: وضعیت کرسنت را مشاهده کنید، مجلس از قوه قضاییه هم خواسته است که به این موضوع رسیدگی کند، ولی هنوز پاسخی دریافت نکرده ایم که در این قرار داد چه اتفاقی افتاده است؟ سه گروه در این قرارداد فساد کرده اند و خسارت‌های زیادی به کشور وارد شده است.

نماینده مردم تهران در مجلس بیان کرد: از ابتدا باید مانع تحقق چنین نتیجه‌ای شد، ممکن است از ۱۰ قرارداد یک قرارداد به چنین سرنوشتی دچار شود، اما همین یک قرارداد کرسنت می‌تواند چنین مشکلاتی را ایجاد کند، ما باید به نسل‌های آینده پاسخگو باشیم که گاز ما را بردند، مخازن ما را خالی کردند و خسارت هم از ما دریافت می‌کنند و کشور هم با تراز منفی گاز مواجه می‌شود.

علی نیکزاد در پاسخ به اظهارات این نماینده مجلس گفت: متن موافقتنامه به پیوست وجود دارد و قابل ملاحظه می‌باشد، مخالفان و موافقان هم در جلسه علنی مجلس درباره آن اظهارات خود را مطرح می‌کنند.

وی افزود: اینگونه نیست که مجلس و نمایندگان از موافقتنامه‌ها بی اطلاع باشند، موافقتنامه بارگذاری می‌شود و مخالفان و موافقان آن اظهارات خود را مطرح می‌کنند، کمیسیون اقتصادی هم بند به بند آن را بررسی کرده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرسنت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی