تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.

ضعف تیم‌ملی کجاست؟

ابراهیمی، مربی سابق تیم ملی درباره پیروزی برابر عراق و نقطه ضعف تیم اسکوچیچ گفت: عملکرد تیم‌ها در میانه زمین مهم است و من ضعف تیم ملی را در میانه میدان می‌دانم. البته بازیکنان تیم ملی ۴۸ ساعت قبل از بازی دور هم جمع می‌شوند و شاید هماهنگی زیادی نداشته باشند، اما برای بازی‌های بالاتر، این سبک بازی در خط میانه زمین باعث می‌شود تیم ملی ضربه بخورد.

کد خبر: ۱۲۰۲۰۴
۰۹:۱۵ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۰

اسکوچیچ

دیدارنیوز: یک پیشکسوت فوتبال می‌گوید تیم ملی ایران باید برای جام جهانی مشکلات میانه زمین و کناره‌های خط دفاعی را حل کند.

ناصر ابراهیمی درباره پیروزی ایران مقابل عراق و صعود به جام جهانی اظهار کرد: ابتدا باید بگویم آن تیمی که همیشه از عراق می‌شناختیم در این دو سه سال تغییر کرده است و آن عراق سابق را نمی‌بینیم، اما با این وجود عراقی‌ها مقابل ایران خوب بازی کردند و بازیکنان آینده‌داری دارند. ۱۵ دقیقه اول بازی دست آن‌ها بود، اما تیم ملی ایران کم کم جا افتاد و برتری خودش را نشان داد.

او ادامه داد: عملکرد تیم‌ها در میانه زمین مهم است و من ضعف تیم ملی را در میانه میدان می‌دانم. البته بازیکنان تیم ملی ۴۸ ساعت قبل از بازی دور هم جمع می‌شوند و شاید هماهنگی زیادی نداشته باشند، اما برای بازی‌های بالاتر، این سبک بازی در خط میانه زمین باعث می‌شود تیم ملی ضربه بخورد. تیم ما در این دیدار موقعیت‌های زیادی داشت، اما عراق هم موقعیت به دست آورد و به نظر من تعویض‌های خط هافبک چندان کار درستی نبود.

این پیشکسوت فوتبال با بیان این‌که برای جام جهانی باید مشکلات میانه زمین و کناره‌های خط دفاع را حل کنیم، گفت: در سمت چپ عملکردمان تقریبا بد نبود، اما در سمت راست و هافبک دفاعی نیاز به تجربه و کار بیش‌تری داریم. ما هیچ‌وقت در جام جهانی از گروه بالا نیامدیم، اما باید کیفیت خودمان را بهتر از این کنیم. البته فکر نمی‌کنم مقابل ابرقدرت‌های آسیا حرفی برای گفتن داشته باشیم. حریف اسپانیا، انگلیس، آلمان و برزیل نیستیم، اما به قرعه‌کشی بستگی دارد.

او اضافه کرد: با این خط دفاع نباید توقع زیادی در جام جهانی داشته باشیم. دفاع کردن فقط چهار نفر عقب نیست و گروهی است و از نوک خط حمله تا دروازه‌بان نیاز داریم که دفاع کنیم. اسکوچیچ در ایران موفق نبوده، اما به هر حال در تیم ملی از بازیکنانی استفاده می‌کند که همه در اروپا بازی می‌کنند و لژیونر هستند. ضمن این‌که در بازی دیروز بازیکنان دوست داشتند خودشان گل بزنند و باید همکاری بیش‌تری در تیم ملی وجود داشته باشد.

ابراهیمی در پایان گفت: طارمی در بازی پنجشنبه خوب بود و سعی کرد با بقیه بازیکنان همکاری داشته باشد و پاس بدهد، اما مثلا جهانبخش یا قدوس دوست داشتند خودشان گل بزنند و چندان همکاری وجود نداشت. اصلی‌ترین هدف یک تیم برنده بودن است و چندان مهم نیست چه کسی گل بزند. ان‌شاءالله در ادامه بازیکنان تیم‌ملی بتوانند بیش‌تر در کنار هم باشند و هماهنگ‌تر از قبل شود. تیم برای آماده سازی جام جهانی باید فرصت بیش‌تری داشته باشد و با تیم‌های قدرتمند بازی کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر