تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.

آخرین وضعیت سه لژیونر و طارمی برای پیوستن به تیم‌ملی

تیم ملی فوتبال کشورمان دو روز دیگر دیدار حساسی با عراق برای صعود به جام جهانی قطر خواهد داشت اما وضعیت برخی ملی‌پوشان هنوز مشخص نیست.

کد خبر: ۱۱۹۹۸۶
۱۳:۵۵ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰

طارمی

دیدارنیوز: سه لژیونر کشورمان که به دلیل مشکلات پروازی و لغو پرواز خود در ترکیه مانده بودند، موفق شدند به سمت تهران پرواز کنند و بعدازظهر امروز به اردو اضافه خواهند شد.

امیر عابدزاده، پیام نیازمند، کریم انصاری‌فرد و مهدی طارمی چهار بازیکنی بودند که در مسیر پروازی به تهران، در ترکیه گرفتار شرایط جوی شدند و پرواز‌های آن‌ها لغو شد.

نکته جالب درباره چهار بازیکن یادشده این بود که عابدزاده، نیازمند و انصاری‌فرد در فرودگاه استانبول حضور داشتند که پروازشان لغو شد، اما پروازی که مهدی طارمی با آن از پرتغال به سمت استانبول می‌آمد، در فاصله‌ای ۸۰۰ کیلومتری با شهر استانبول فرود آمد تا وضعیت مهاجم تیم ملی کشورمان برای سفر به تهران نامشخص باشد.

تا این لحظه فدراسیون فوتبال توانسته است شرایط پرواز برای عابدزاده، نیازمند و انصاری‌فرد را مهیا کند و آن‌ها ساعت ۱۴:۳۰ به تهران می‌رسند، اما مهدی طارمی همچنان در همان شهری است که پروازهایش به دلیل شرایط جوی لغو شده و مشخص نیست چه زمانی مشکل این بازیکن برای پرواز به سمت تهران، حل می‌شود.

از میان سایر بازیکنان تیم ملی نیز، تست احمد نوراللهی و سیدمجید حسینی در اردوی تیم ملی مثبت شد و آن‌ها راهی قرنطینه شدند. همچنین احسان حاج‌صفی و سردار آزمون به دلیل مثبت شدن تست‌شان به تهران نیامدند و شاید با منفی شدن تست مجدد، برای دیدار با امارات به تهران سفر کنند. اللهیار صیادمنش نیز به دلیل اینکه در نقل‌وانتقالات زمستانی در حال انتخاب تیم جدیدش است و پاسپورت وی در اختیار باشگاه خواهان اوست، نتوانست برای این اردو خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کند.

تا این لحظه کمال کامیابی‌نیا، سروش رفیعی و عارف آقاسی که در لیست انتظار بودند به‌عنوان نفرات جایگزین به جای نوراللهی، حاج‌صفی و حسینی به اردوی تیم ملی فرا خوانده شده‌اند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر