تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

تراژدی در جام ملت‌های آفریقا با ۶ کشته و ۴۰ زخمی

منابع رسمی از مرگ دست کم ۶ نفر و زخمی شدن ۴۰ نفر دیگر بر اثر ازدحام در بیرون از ورزشگاه محل برگزاری کامرون - کومور در مرحله یک هشتم نهایی جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۱ خبر دادند.

کد خبر: ۱۱۹۹۲۹
۰۸:۵۰ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰

کامرون

دیدارنیوز: جام ملت‌های آفریقا با خبری غم انگیز در بهت و حیرت فرو رفت.

به نقل از BBC، ناصری پل بیا، فرماندار منطقه با تایید این خبر گفته است که احتمالا شمار تلفات بیش از گزارش‌های اولیه است. منابع دیگر می‌گویند برخی از کودکان در این حادثه، هوشیاری خود را از دست داده‌اند.

آسوشیتد پرس می‌گوید این اتفاق هنگامی رخ داد که جمعیت زیادی قبل از مسابقه یاد شده، قصد ورود به ورزشگاه اولمبه در پایتخت کامرون را داشتند. اما تایید رسمی این خبر از سوی مقامات محلی، پس از برتری ۲-۱ کامرون مقابل کومور صورت گرفت. بیمارستان مساسی در نزدیکی ورزشگاه می‌گوید حداقل ۴۰ نفر در این راستا پذیرش شده‌اند. یک پرستار شاغل در این بیمارستان، به خبرنگاران گفته است: وضعیت برخی از مجروحان وخیم است. ما باید آن‌ها را به یک بیمارستان تخصصی برسانیم.

ورزشگاه محل برگزاری بازی کامرون - کومور، گنجایش پذیرایی از ۶۰ هزار نفر را دارد، ولی به دلیل محدودیت‌های مرتبط با کرونا، فقط می‌توانست تا ۸۰ درصد ظرفیت خود پذیرای علاقه‌مندان باشد. مقامات محلی می‌گویند حدود ۵۰ هزار نفر در تلاش بودند تا برای تماشای این بازی، وارد ورزشگاه شوند.

در همین راستا، ورون موسنگو اومبا، دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آفریقا (CAF) با حضور در بیمارستان، جویای وضعیت مجروحان این حادثه شده است. CAF می‌گوید در تلاش است تا با ارتباط با مقامات محلی، اطلاعات دقیق‌تری از این ماجرا کسب کند.

منبع: طرفداری
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی