تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

ماجرای شایعه مُرده‌ای که در بهمئی زنده شد، چه بود؟

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی در خصوص شبهات ایجاد شده مبنی بر زنده شدن مُرده‌ای در این شهرستان ماجرا را تشریح کرد و پرده از برخی گمان‌ها برداشت.

کد خبر: ۱۱۹۷۵۴
۱۴:۳۵ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰

ماجرای شایعه مُرده‌ای که در بهمئی زنده شد

دیدارنیوز ـ روز شنبه فیلمی از مراسم تشییع یک فرد از اهالی شهرستان بهمئی که گویا حین مراسم زنده شده، دست به دست می‌چرخید و واکنش‌های زیادی در پی داشت.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی برای روشن شدن موضوع توضیحاتی ارائه داد و گفت: ضمن عرض تسلیت خدمت خانواده مرحوم بخشی و همچنین پرسنل کمیته امداد بخش ممبی، با توجه به اتفاقاتی که در این بین پیش آمده است می‌طلبد شفاف سازی صورت گیرد.

هاشم طاهری ادامه داد: مرحوم ساعت ۱۳:۵۵ روز گذشته به مرکز بهداشتی درمانی ممبی انتقال داده شد.

وی افزود: هیچ گونه علائم حیاتی در بدو ورود به مرکز نداشت و به مدت یک ساعت عملیات احیا (cpr) انجام شد، متاسفانه ناموفق بوده و پس از گذشت یک ساعت از انجام cpr مرحوم هیچ گونه علائمی از نشانه‌های حیات نداشت.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی بیان کرد: نوار قلب صاف برای بیمار ثبت شده و ضمیمه پرونده شده است.

طاهری ابراز داشت: پس از اینکه آن مرحوم به سردخانه منتقل شد به دلیل خطا در بررسی علائم حیاتی و احساسی شدن فضا متوفی دوباره توسط اورژانس ۱۱۵ به مرکز بستر و درمان لیکک منقل شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی تاکید کرد: پزشک بستر و درمان با توجه به قواعد پزشکی ملزم بود که وی را cpr کنند (در عین اینکه مرگ مربوط به چند ساعت قبل بوده، ولی بنا به قاعده پزشکی مبنی بر احیای همه افراد و در هر شرایطی ایشان به مدت یک ساعت احیا انجام شد) که با توجه به شرایط متوفی بی نتیجه بود.

وی به چند نکته درباره مرگ اشاره کرد و گفت: اگر نبض و تنفس به مدت ۱۰ ثانیه چک شود و بیمار این دو علامت را نداشته باشد یعنی دچار ایست قلبی و تنفسی شده و نیاز به احیا دارد.

طاهری افزود: بدن انسان پس از مرگ به صورت تدریجی سرد می‌شود و ممکن است دمای بدن با توجه به محیط اطراف تا چندین ساعت بالا باشد.

وی عنوان کرد: نکته بعدی جمود نعشی که پس از مرگ به دلیل انقباض در عضلات بدن ایجاد می‌شود و این حرکات به نحوی است که خیلی اوقات احساس می‌شود، میت حرکت می‌کند، ولی این حرکات نشانه حیات نیست.

طاهری عنوان کرد: همه باید توجه کنند که با نظرات غیر کارشناسانه باعث آسیب‌های روحی و روانی برای مردم و جامعه نشوند و در نظر داشته باشند که بررسی علائم حیاتی شرایط خاصی دارد و نباید بدون دانش لازم به بررسی و نظر در مورد افراد پرداخت و باعث جریحه‌دار شدن احساسات بازماندگان و مردم شوند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها