تیتر امروز

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد

جامعه پلاس چند روز مانده به سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، میزبان مریم جلالی معاون صنایع دستی بود؛ از او هم درباره عملکردش در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صحبت کردیم هم درباره...
از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد
گفتگوی دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت

از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد

«ایرانشهر» در نخستین برنامه از سلسه‌گفتگوهای خود با موضوع «منافع ملی ایران» به سراغ علی شکوری‌راد، دبیرکل سابق حزب اتحاد ملت رفته و به بررسی ابعاد مفهوم «وفاق» در عرصه سیاسی امروز کشور پرداخته...

ماجرای کروکی الکترونیکی تصادفات چیست؟

سردار کمال هادیانفر، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شرط اجرایی شدن کروکی الکترونیکی در کشور را اجرایی شدن توافقات پلیس با بیمه نامه مرکزی دانست و از حذف بیمه نامه‌های کاغذی خبر داد.

کد خبر: ۱۱۹۷۱۲
۱۲:۲۷ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰

 کروکی الکترونیکی تصادفات

دیدارنیوز ـ سردار کمال هادیانفر، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی با اشاره به موضوع هوشمندسازی در ناجا اظهار داشت: هوشمندسازی در دستور کار پلیس راهور همچنان باقی است. اتفاقات خوبی هم در بخش‌های مختلف این پلیس تخصصی در زمینه هوشمندسازی رخ داده و استفاده از دست‌افزار‌های سپهر را می‌توان نمونه‌ای از این هوشمندسازی در راهور دانست.

۹ هزار دست افزار ایرانی سپهر در دستان افسران راهور

وی ادامه داد: بیش از ۹۰۰۰ دست‌افزار ایرانی سپهر در دست افسران راهور است که می‌توانند با اطلاعات کامل از خودرو و مالک خودرو، فرد را اعمال قانون کنند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی انتظامی کل کشور افزود: به وسیله این دست‌افزار‌ها می‌توان اطلاعات دارنده گواهینامه، اطلاعات وسیله نقلیه، داشتن یا نداشتن معاینه فنی و حتی بیمه‌نامه‌ها را چک کرد.

هادیانفر اظهار داشت: یکی دیگر از اقدامات اثربخش در حوزه هوشمندسازی این بود که از بیمه‌ها خواستیم برگه کاغذی بیمه‌نامه صادر نکنند و فقط داده‌ها را به پلیس راهور ارسال کنند. آن‌ها برگه‌های کاغذی را حذف و داده‌ها را برای ما ارسال کردند که افسر ما هم می‌تواند این داده‌ها را در دست‌افزار‌ها مشاهده کند.

به گفته وی، اطلاعات خودرو‌های سرقتی، تحت تعقیب و حتی خودرو‌های توقیفی در دست‌افزار‌های سپهر قابل رؤیت است.

اجرای پایلوت طرح کروکی الکترونیک در قم

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی انتظامی کل کشور با اشاره به اجرای طرح کروکی الکترونیک گفت: این طرح ۸ ماه است که به صورت پایلوت در استان قم عملیاتی شده و روز به روز هم اشکالاتش برطرف می‌شود و اکنون به یک پایداری خوبی رسیده است.

وی گفت: اگر توافقاتی که با بیمه مرکزی داشتیم، سریع‌تر عملیاتی شود می‌توان کل کشور را زیر کروکی الکترونیک برد و کروکی‌های کاغذی را حذف کرد.

هادیانفر با اشاره به مزایای استفاده از کروکی الکترونیک گفت: کروکی الکترونیک اطلاعات زیادی از صحنه تصادف، علل تصادف، عامل تصادف، شرایط جوی، ایمنی وسیله نقلیه و حتی شرایط جاده به پلیس، خودروساز، وزارت راه و شهرداری‌ها ارائه می‌دهد.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی