تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

قدردانی بلینکن از سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران

وزیر خارجه آمریکا در دیدار با ایگنازیو کاسیسی رئیس جمهوری سوئیس از نقش این کشور به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران طی ده‌های گذشته تشکر و قدردانی کرد.

کد خبر: ۱۱۹۵۷۲
۱۰:۱۱ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰

آمریکا ایران

دیدارنیوز: وزیر امورخارجه آمریکا در دیدار با رئیس جمهور سوئیس از این کشور به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران قدردانی کرد.

آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا که به سوئیس سفر کرده است، روز جمعه در ژنو با رئیس جمهور و وزیر امورخارجه این کشور دیدار کرد.

بنابر گزارش وب سایت رسمی وزارت امورخارجه آمریکا، بلینکن در دیدار با ایگنازیو کاسیسی رئیس جمهوری سوئیس از نقش این کشور به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران طی ده‌های گذشته تشکر و قدردانی کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا و رئیس جمهوری سوئیس همچنین درباره روابط قوی دوجانبه میان دو کشور و مسائل مربوط به صلح و امنیت منطقه ای، ازجمله نیاز به جلوگیری از تشدید بیشتر وضعیت امنیتی در نزدیکی مرز‌های اوکراین گفتگو کردند.

بنابر اعلام وزارت امورخارجه آمریکا، آنتونی بلینکن پیش از سوئیس به اوکراین و آلمان نیز سفر کرده بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد