تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

طبرسی: کودکان در معرض ابتلای شدید به کرونا

پیام طبرسی، عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ گفت: کودکان یکی از گروه‌هایی هستند که در کشور ما معرض ابتلا به کرونا هستند، چرا که ما در سنین زیر ۱۲ سال واکسیناسیون انجام نداده ایم، به همین سبب باید برخی روش‌ها برای محافظت از کودکان در برابر کرونا اندیشیده شود.

کد خبر: ۱۱۹۴۰۵
۱۱:۴۶ - ۲۹ دی ۱۴۰۰

کودکان در معرض ابتلای شدید به کرونا

دیدارنیوز ـ پیام طبرسی عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹، با مهم توصیف کردن توجه به خطرات کرونا در جامعه، اظهار کرد: باید توجه جدی به جهش‌های ویروسی کرونا داشته باشیم، پس از ورود آن به کشور مشخص می‌شود آیا این واریانت قدرت انتقال، بیماری‌زایی و مرگ ومیر دارد یا خیر؟

وی درباره امکان ابتلای همزمان افراد به آنفلوآنزا و کرونا افزود: «فلورونا» ترکیبی از دو بیماری آنفلوآنزا و کرونا با هم است، این بیماری در اوائل کرونا مردم را مبتلا کرد، در اسفندماه سال ۱۳۹۸ برخی از مردم همزمان به دو ویروس کرونا و آنفلوآنزا مبتلا شدند.

طبرسی ادامه داد: امسال ابتلای افراد به دو ویروس را مشاهده نکرده ایم، اما ممکن است افراد به دو ویروس کرونا و آنفلوآنزا گرفتار شوند.

وی تأکید کرد: فصل آنفلوانزا از آبان ماه شروع و تا فردودین ماه ادامه دارد، وقتی هوا گرم می‌شود این بیماری کم کم از بین می‌رود، بنابراین اگر این ویروس قله‌ای هم داشته باشد باید قله این بیماری باید در این ایام باشد نه اردیبهشت ماه، پس بعید می‌دانم بعد از ایام نوروز ما شیوع آنفلوآنزا را داشته باشیم.

عضو کمیته علمی کشوری کووید۱۹، در توصیه‌ای به بیماران خاص، عنوان کرد: بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوآنزا، مهرماه است، اما کسانی که مبتلا به بیماری خاص و دارای ریسک هستند می‌توانند این واکسن را همچنان تزریق کنند تا گرفتار این بیماری نشوند. ما توصیه می‌کنیم افراد دارای ریسک هر سال ابتدای مهرماه واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند.

طبرسی درباره توجه به خطرات کرونا برای کودکان، خاطرنشان کرد: اظهارنظر درباره بازگشایی یا تعطیلی مدارس بر عهده ستاد ملی کرونا است، اما به هر حال کودکان یکی از گروه‌هایی هستند که در کشور ما معرض ابتلا به کرونا هستند، چرا که ما در سنین زیر ۱۲ سال واکسیناسیون انجام نداده ایم، به همین سبب باید برخی روش‌ها برای محافظت از کودکان در برابر کرونا اندیشیده شود که ستاد ملی کرونا در این باره اعلام خواهد کرد.

منبع: فارس
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر