تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.

تماس بلینکن با مقامات سازمان ملل و صلیب سرخ درباره افغانستان

تماس بلینکن درحالی صورت گرفته است که روز گذشته دبیرکل سازمان ملل در یک نشست خبری تاکید کرده بود که برای نجات جان مردم افغانستان دارایی‌های توقیف شده این کشور توسط آمریکا باید آزاد شود.

کد خبر: ۱۱۸۹۳۲
۱۵:۰۷ - ۲۵ دی ۱۴۰۰

بلینکن

دیدارنیوز: وزیر خارجه آمریکا در تماس با معاون دبیر کل سازمان ملل و رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ درباره وضعیت بشری در افغانستان گفتگو کرد.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه این کشور با «مارتین گریفیتس» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده کمک‌های اضطراری و «پیتر مائورر» رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ تماس گرفته است.

براساس این بیانیه، طرف‌ها در این دیدار مجازی درباره تلاش‌ها برای تقویت ارائه کمک‌های بشردوستانه فوری و سایر فعالیت‌های حمایت کننده از نیاز‌های اساسی بشر در افغانستان بحث و تبادل‌نظر کردند.

این تماس درحالی صورت گرفته است که روز گذشته دبیرکل سازمان ملل در یک نشست خبری تاکید کرده بود که برای نجات جان مردم افغانستان دارایی‌های توقیف شده این کشور توسط آمریکا باید آزاد شود.

وزیر خارجه آمریکا در این دیدار تاکید کرد که واشنگتن نسبت به «حمایت از مردم افغانستان» متعهد است و بر ضرورت انتقال کمک‌های بشردوستانه به سازمان‌های غیردولتی تاکید کرد.

رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ نیز در توئیتی گفتگو‌ها را مثبت خواند و تاکید کرد: برای جلوگیری از یک فاجعه انسانی، ما باید فوراً از فروپاشی اقتصاد افغانستان جلوگیری کرده و اطمینان حاصل کنیم که کار‌های بشردوستانه نجات بخش و خدمات اساسی می‌تواند ادامه یابد.

معاون دبیرکل سازمان ملل نیز در توئیتی جدا گفت: پیام ما واضح بود، مردم افغانستان برای زنده ماندن، نه فقط به کمک، بلکه نیازمند یک اقتصاد کارآمد هستند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها