تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
سرپرست تیم ملی:

اسکوچیچ دندان درد داشت!/ پرونده کنعانی‌زادگان باز است

سرپرست تیم ملی فوتبال کشورمان درباره شایعه قهر اسکوچیچ به دلیل ناراحتی از رفتار مجری مراسم بدرقه تیم ملی بانوان گفت: ناراحتی نبود، به خاطر دندان‌درد مراسم را ترک کرد.

کد خبر: ۱۱۸۹۱۲
۱۴:۰۲ - ۲۵ دی ۱۴۰۰

تیم ملی ایران

دیدارنیوز: سرپرست تیم ملی فوتبال بزرگسالان کشورمان توضیحاتی را در خصوص ترک مراسم بدرقه توسط اسکوچیچ و همچنین آخرین وضعیت مدافع تیم ملی ارائه کرد.

مجتبی خورشیدی در حاشیه مراسم بدرقه تیم ملی بانوان در مورد اینکه دراگون اسکوچیچ مراسم را با ناراحتی ترک کرد، اظهار داشت: ناراحتی نبود، به خاطر دندان‌درد مراسم را ترک کرد.

وی در مورد اینکه به نظر می‌رسد به دلیل عدم دعوت از اسکوچیچ سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان ناراحت شده، گفت: نه، این طور نیست وقت دکتر داشت ما الان وقت جلسه با شهاب عزیزی‌خادم داشتیم که او صحبت کند.

خورشیدی در خصوص اینکه اسکوچیچ اعلام کرده این نحوه برخورد با یک سرمربی تیم ملی نیست، گفت: اینجا رضا اسماعیلی از همکاران رسانه‌ای که کنار ما نشسته بود، گفت اسکوچیچ گوشش چرک کرده و اذیت می‌شود از عزیزی‌خادم خواست امروز جلسه را به فردا موکول کند. اسکوچیچ گفت خیلی درد دارم و باید به دکتر بروم عزیزی‌خادم هم موافقت کرد.

سرپرست تیم ملی فوتبال کشورمان در خصوص اینکه چه ایرادی داشت اسکوچیچ هم روی سن می‌رفت و صحبت می‌کرد، اظهار داشت: او روی سن رفت و صحبت کرد این چیزی است که شما فکر می‌کنید، اما اینطور نیست و به شما قول می‌دهم.

وی در مورد اینکه چه زمانی لیست تیم ملی اعلام می‌شود، گفت: دو روز قبل از برگزاری بازی این کار انجام می‌شود.

خورشیدی در مورد وضعیت محمدحسین کنعانی‌زادگان عنوان کرد: این موضوع بررسی می‌شود قرار است ان‌شاءالله در این هفته نماینده‌اش بیاید. خودش قطر است نماینده‌اش برای ادای توضیحات به کمیته اخلاق می‌آید، پرونده او مفتوح است تا ببینیم کمیته اخلاق چه تصمیمی می‌گیرد.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها