
فرمانده نظامی سابق انگلیس اظهار داشت: گزینه نظامی باید در پس زمینه به عنوان ابزاری برای بازدارندگی در مذاکرات دیپلماتیک باشد، اما اقدام نظامی علیه ایران، شکست سیاستمداری خواهد بود. به نفع ایران نیست که به یک (کشور) طرد شده همچون کره شمالی تبدیل شود.
دیدارنیوز: یک فرمانده نظامی سابق انگلیس تاکید کرد، اقدام نظامی علیه ایران به دلیل برنامه هستهای این کشور به معنای شکست سیاستمداری است.
نیک کارتر دو ماه پس از بازنشستگی خود به عنوان رئیس ستاد ارتش انگلیس در گفت وگوی اختصاصی با نشریه نشنال با اشاره به مذاکرات ایران و سایر طرفهای برجام در وین مدعی شد: گزینه نظامی باید در پس زمینه به عنوان ابزاری برای بازدارندگی در مذاکرات دیپلماتیک باشد، اما اقدام نظامی علیه ایران، شکست سیاستمداری خواهد بود.
وی در ادامه تاکید کرد: اما باید از استفاده از زور علیه ایران پرهیز شود.
نیک کارتر همچنین گفت: آنچه الان باید اتفاق بیفتد، این است که دیپلماتها بر سر میز بنشینند و باید توافقات انجام شود. ما نمیخواهیم شاهد استفاده از ابزار نظامی باشیم. این یک شکست خواهد بود.
این فرمانده پیشین انگلیس با بیان اینکه "حرکت به سمت تقابل نظامی در راستای منافع هیچ کس نیست" افزود: آنها نمیخواهند که این منطقه زیر و رو شود. از نظر من این موضوع کنترل خواهد شد، چراکه در نهایت به نفع ایران نیست که به یک (کشور) طرد شده همچون کره شمالی تبدیل شود.
کارتر در پاسخ به این سوال که "آیا انگلیس در رزمایشهایی شبیهسازی علیه تاسیسات هستهای ایران شرکت کرده است؟ " گفت: خیر.
دور هشتم مذاکرات ایران و گروه ١+٤ با حضور غیرمستقیم آمریکا با هدف رفع تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه کشورمان و احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) این روزها در وین، پایتخت اتریش در جریان است.
در ادامه این رایزنی ها، مذاکرهکنندگان ارشد سه کشور اروپایی، انریکه مورا، هماهنگکننده گفتگوها و علی باقری رییس هیأت مذاکرهکننده ایران عصر روز سه شنبه در وین تشکیل جلسه دادند.
پیش از این دیدار انریکه مورا، معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگکننده گفتگوها با علی باقری، رییس هیأت مذاکرهکننده ایران دیدار کرد.