تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

موافقت مجلس با طرح معافیت مرزنشینان از پرداخت عوارض خروج از کشور

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با یک فوریت طرحی موافقت کردند که در صورت تصویب نهایی، مرزنشینان از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف می‌شوند.

کد خبر: ۱۱۸۴۱
۱۰:۰۳ - ۱۸ مهر ۱۳۹۷

دیدرنیوز - یک فوریت طرح اصلاح بند ح تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۹۷ در دستور کار جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) مجلس قرار گرفت.

این طرح که از سوی ۱۱۴ نماینده امضا شده، معافیت مرزنشینان از پرداخت عوارض خروج از کشور را پیش‌بینی کرده است. پیش از این در قانون بودجه سال ۹۷ زائران عتبات در ایام اربعین از پرداخت عوارض خروج معاف شده بودند که طراحان طرح، خواستار برخورداری مرزنشینان نیز از معافیت پرداخت عوارض شدند.

پس از اظهارات مخالفان و موافقان، نمایندگان با ۱۰۸ رای موافق، ۷۴ مخالف و ۹ رای ممتنع از نمایندگان حاضر با یک فوریت این طرح موافقت کردند.

در جریان بررسی این طرح، طوماری چندمتری توسط عده‌ای از نمایندگان در مجلس پهن می‌شد.

جلیل رحیمی جهان‌آبادی سخنگوی فراکسیون مرزنشینان در رابطه با این طومار به ایسنا گفت: این طومار برای حمایت از طرح نمایندگان در راستای معافیت مرزنشینان از پرداخت عوارض خروج از کشور است، چرا که افزایش مبلغ عوارض خروج از کشور مشکلات معیشتی را برای مرزنشینان که معیشتشان وابسته به ترددهای مرزی است به وجود آورده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی