تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

درخشش ۲ کودک ایرانی در هند

دو کودک عضو مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از مسابقه جهانی «قصه‌گویی» هند جایزه گرفتند.

کد خبر: ۱۱۷۴۷۱
۱۵:۵۲ - ۰۸ دی ۱۴۰۰

درخشش ۲ کودک ایرانی در هند

دیدارنیوز ـ به نقل از روابط عمومی کانون، رها طاهری، عضو مرکز فرهنگی هنری شماره یک کانون تاکستان استان قزوین در مرحله نیمه‌نهایی مسابقه جهانی «قصه‌گویی» هند، قصه «بر بال سیمرغ»، به نویسندگی پاییزه طاهری را اجرا کرد و در مرحله نهایی با قصه «اندازه دنیا» بر اساس کتابی از شکوه قاسم‌نیا در رده سنی ۱۳ تا ۱۵ سال مقام اول را به‌دست آورد. طاهری پیش از این در بخش قصه‌های ۹۰ ثانیه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون نیز برگزیده شده بود.

همچنین نورا محکم‌کار، عضو مرکز فرهنگی هنری شماره ۴۳ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران در مرحله نیمه‌نهایی با قصه «خوان اول شاهنامه» در این مسابقه شرکت کرد و در مرحله نهایی با قصه «لونای کلمه جمع کن» موفق به کسب عنوان دوم بخش بین‌الملل در گروه سنی هشت تا ۱۲ سال شد.

حامد رحمانی و پیمان ابراهیمی نیز به ترتیب ترجمه قصه‌های این دو قصه‌گوی نوجوان را برعهده داشتند.

به دنبال همه‌گیری بیماری کرونا و برگزار نشدن مسابقه جهانی «قصه‌گویی» در سال گذشته، مسابقه قهرمانی «قصه‌گویی» جهان برای اولین‌بار به صورت مجازی برگزار و زبان فارسی نیز در زبان‌های مورد پذیرش این مسابقه گنجانده شد.

مسابقه جهانی «قصه‌گویی» به میزبانی کشور هند برگزار شد و پنج هزار و ۲۰۰ شرکت‌کننده از ۱۳۰ کشور جهان به رقابت پرداختند. همچنین در این مسابقات محدودیت سنی وجود نداشت و قصه‌گویان غیرحرفه‌ای از سه تا ۱۸ سال و قصه‌گویان حرفه‌ای بزرگسال توانستند در شش رده مختلف به رقابت بپردازند.

در این مسابقات بیش از ۱۰۰ داور در مرحله نیمه‌نهایی و ده‌ها داور از جمله علی کاشفی‌خوانساری نویسنده کودک و نوجوان به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در بخش داوران مرحله نهایی حضور داشتند. مراسم پایانی مسابقات قهرمانی قصه‌گویی جهان، پنجم و ششم دی ۱۴۰۰ به میزبانی کشور هند برگزار شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی