تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

پیش‌بینی هواشناسی؛ افزایش آلودگی هوای کلانشهر‌ها از امروز

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید طی هفته جاری از افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت خبرداد.

کد خبر: ۱۱۷۲۰۳
۱۰:۲۷ - ۰۶ دی ۱۴۰۰

پیش بینی هواشناسی

دیدارنیوز ـ صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به بارندگی‌های پراکنده در کشور اظهارکرد: امروز (۶دی ماه) در مناطقی از هرمزگان و جنوب استان‌های کرمان و سیستان وبلوچستان رگبار پراکنده باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید دور از انتظار نیست.

وی افزود: در سایر مناطق کشور از امروز (۶دی ماه) تا چهارشنبه (۸دی ماه) جوی پایدار همراه با پتانسیل افزایش نسبی غلظت آلاینده‌های جوی در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید به کشور اظهار کرد: چهارشنبه (۸دی ماه) با ورود سامانه بارشی در مناطقی از خوزستان، لرستان، جنوب ایلام، چهارمحال و بختیاری کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، هرمزگان و ارتفاعات کرمان بارش باران گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: پنجشنبه (۹دی ماه) بارش در این مناطق تشدید می‌شود و گستره آن به‌تدریج مناطقی از سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، اصفهان و جنوب استان‌های همدان و مرکزی را فرا می‌گیرد. جمعه (۱۰دی ماه) در بیشتر مناطق کشور، به‌جز شمال غرب و تا حدی غرب، شاهد بارندگی خواهیم بود بطوری‌که بارش در استان‌های واقع در نیمه جنوبی کشور شدید پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان دوشنبه (۶دی ماه) و سه شنبه (۷دی ماه) خلیج فارس و پنجشنبه (۹ دی ماه) و جمعه (۱۰دی ماه) خلیج فارس و دریای عمان مواج پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۷ دی ماه) کمی ابری و غبارآلود با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۸ دی ماه) نیمه ابری همراه با غبار محلی با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۶و۷دی ماه) بندرعباس با دمای ۲۷درجه سانتیگراد گرم‌ترین و تبریز با دمای صفر درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی