تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

فرصت پنج روزه AFC به استقلال، پرسپولیس و گل گهر

کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم خود را در رابطه با شرایط سه باشگاه ایرانی از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا اعلام کرد و پنج روز فرصت دادکه دفاعیات خود را ارائه کنند.

کد خبر: ۱۱۶۹۹۷
۱۴:۵۱ - ۰۲ دی ۱۴۰۰

فرصت پنج روزه AFC به استقلال، پرسپولیس و گل گهر

 

دیدارنیوز: به دنبال تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا در رابطه با شرایط سه باشگاه ایرانی از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و به منظور تنویر افکار عمومی و جامعه فوتبال، توضیحاتی از سوی فدراسیون فوتبال به جامعه فوتبال ارائه می‌شود.

کنفدراسیون فوتبال آسیا در تاریخ ۲۲ دسامبر ۲۰۲۱ دادخواستی را در رابطه با عدم رعایت برخی از معیار ها و الزامات اجباری توسط باشگاه های استقلال، پرسپولیس و گل گهر تسلیم بخش کنترلی AFC Entry Control Body کرد که مسئولیت مشخص نمودن امکان حضور یا عدم حضور باشگاه ها در‌مسابقات باشگاهی تحت نظر AFC را دارد.

به موجب این دادخواستها، مدارک ارسالی قبلی باشگاهها جهت دریافت مجوز حرفه‌ای برای حضور در مسابقات لیگ‌قهرمانان‌آسیا، در تاریخ ۱۰ نوامبر ۲۰۲۱ توسط شرکت مستقل حسابرسی به نام “Ballympics” بررسی شد. دادخواستهای AFC و گزارش حسابرسی توسط AFC مستقیما برای کلیه باشگاههای ایرانی دریافت کننده مجوز حرفه ای ارسال شده و نواقص مربوط به هرکدام از باشگاه ها برای آنها با ذکر جزئیات و مستندات ارسال شده است.

بر اساس همین گزارش، سه باشگاه استقلال ، پرسپولیس و گل گهر موفق به رعایت الزامات و‌ معیار های A قوانین و مقررات مجوزحرفه ای AFC نشده اند.

شایان ذکر است مطابق با آیین نامه مجوز حرفه ای AFC ، باشگاه ها موظف به رعایت کلیه معیار های A که لازم الاجراست، میباشند.

کنفدراسیون فوتبال آسیا در دادخواست تقدیمی، از مرجع Entry Control Body خواهان ابطال مجوزهای حرفه ای اعطا شده به این سه باشگاه ایرانی و پس گیری سهمیه مربوطه‌ در مسابقات لیگ قهرمانان فصل جاری و ارسال پرونده باشگاه ها به کمیته انضباطی AFC جهت اتخاذ تصمیم گردیده است.

به موجب ابلاغیه دریافتی، به باشگاه ها ۵ روز و‌ تا ساعت ۱۱:۵۹ شب به وقت محلی مالزی روز ۲۷ دسامبر ۲۰۲۱ فرصت داده شده تا دفاعیات و‌ مدارک و مستندات خود را برای تصمیمات آتی ارسال کنند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان