تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

ملزومات مقابله با قاچاق پوشاک

عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک با بیان اینکه هنوز شناسه دار کردن کالا در بخش پوشاک، اجبار نشده، تصریح کرد: شناسه کالا در کنار صندوق‌های مکانیزه و نظارت در سطح عرضه می‌تواند با قاچاق مقابله کند.

کد خبر: ۱۱۶۹۱۵
۱۰:۵۶ - ۰۱ دی ۱۴۰۰

ملزومات مقابله با قاچاق پوشاک

دیدارنیوز ـ مجید افتخاری اظهار کرد: تبصره ۴ ماده ۱۸ در زمینه شناسه کالا برای پوشاک هنوز ابلاغ رسمی نشده، اما شنیده‌ها حاکی از این است که احتمالا تا سه ماه آینده ابلاغ شود.

وی با بیان اینکه اخیراً معاون اول رئیس جمهور دستوراتی به وزارتخانه‌ها ابلاغ کرده که بخش عمده‌ای از دستورات ابلاغ شده به وزارت صمت، شناسه دار کردن کالا‌ها در حوزه‌های مختلف بوده است، تصریح کرد:، اما هنوز شناسه دار کردن کالا در بخش پوشاک، ابلاغ رسمی و اجبار نشده است.

افتخاری با بیان اینکه شناسه کالا بخشی از یک فرایند است، تصریح کرد: شناسه کالا در کنار صندوق‌های مکانیزه و نظارت در سطح عرضه می‌تواند با قاچاق مقابله کند. شناسه کالا صرفاً زبان واحد دستگاه‌های حاکمیتی راجع به یک محصول است؛ بنابراین تا زمانی که صندوق‌های مکانیزه راه اندازی و سطح عرضه شفاف نشود، شرایط تغییر نمی‌کند.

به گفته عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک، با راه‌اندازی صندوق مکانیزه، تولید، موجودی انبار و فروش واحد‌های تولیدی و صنفی در صندوق ثبت می‌شود. اما تا زمانی که میزان فروش مشخص نیست، واحد صنفی می‌تواند برای ۱۰۰ کالا شناسه بگیرد و روی ۱۰ هزار کالا درج کند.

افتخاری با بیان اینکه ساختار مالیاتی کشور مشکلاتی دارد، تصریح کرد: بخشی از مشکلات اجرای صندوق مکانیزه مربوط به همین ایرادات است، چرا که در موارد زیادی، مالیات با مبنا و منطق دریافت نمی‌شود. برای مثال بخش‌های مختلف در نظام مالیاتی کشور متهم هستند مگر اینکه خلاف آن ثابت شود. همچنین در موارد زیادی مالیات دریافتی از اصناف به حق نیست.

آئین‌نامه اجرایی شناسه‌های کالا و رهگیری کالا موضوع ماده (۱۳) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اواخر شهریور ماه ۱۳۹۵ از سوی اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهوری، برای اجرا ابلاغ شد. ماده ۲۰ این آئین‌نامه مسئولیت اجرای آن‌را به وزارت صنعت، معدن و تجارت محول کرده و طبق ماده ۱۲ آن وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) موظف است "امکان ثبت شناسه رهگیری و دریافت گواهی الکترونیکی را در سامانه جامع تجارت فراهم کند و یکتا بودن شناسه‌های رهگیری را در سطح تمامی کالا‌های مشمول، تضمین کند".

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی