تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

قتل یا شبه قتل؛ مادر مقتول در دادگاه چهارم حکم قصاص را گرفت

چهار سال قبل گزارش قتل یک دختر جوان در خیابان اندرزگوی تهران به پلیس رسید. در این ماجرا دختر جوان براثر ضربه چاقو به ناحیه سفیدران به قتل رسید و پسر جوان پس از دستگیری منکر قتل عمد شد و حالا بعد از گذشت ۴ سال و در دادگاه چهارم حکم قصاص او صادر شده است.

کد خبر: ۱۱۶۸۰۱
۰۹:۳۵ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰

قاتل دختری که از ماشین پیاده نمی‌شد

دیدارنیوز ـ وقتی مأموران پلیس به محل حادثه رفتند مشخص شد دختر جوانی که از ناحیه سفیدران چاقو خورده بود به قتل رسیده و عامل قتل نیز که راننده یک خودرو پژو ۲۰۶ بوده فرار کرده است.

یکی از شاهدان ماجرا موفق شده بود شماره پلاک خودرو پژو ۲۰۶ را بردارد و همین سرنخ منجر به دستگیری مالک خودرو شد. متهم ۲۳ ساله پس از بازداشت به درگیری با دختر جوان اعتراف کرد و پرونده پس از تکمیل به شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در آن جلسه وکیل اولیای‌دم به جایگاه رفت و گفت: مادر مقتول به‌عنوان تنها، ولی دم مقیم امریکاست و من به وکالت از ایشان برای قاتل دخترش درخواست حکم قصاص دارم.

پس از آن متهم به جایگاه رفت و ضمن رد اتهام قتل عمد گفت: من تازه پژو ۲۰۶ خریده بودم و با دوستم به رستوران رفتیم تا شام بخوریم. وقتی در رستوران بودیم دوستم از من خواست تا سوییچ ماشینم را به او بدهم بعد هم از رستوران خارج شد مدتی که گذشت نگران شدم و بیرون آمدم تا ببینم کجاست که دیدم با یک دختر داخل خودرو نشسته‌اند. عصبانی شدم و گفتم پیاده شوید دوستم پیاده شد، اما دختر ناشناس پیاده نشد با عصبانیت گفتم از ماشین پیاده شو، اما او گفت دوستت به من قول پرداخت پولی را داده و اگر پول را پرداخت نکند پیاده نمی‌شوم. من هم برای ترساندنش کارد میوه‌خوری را از داخل داشبورد برداشتم و تهدیدش کردم، اما او با من درگیر شد و نمی‌دانم چگونه کارد به سفیدرانش خورد او از ماشین پیاده شد و با داد و فریاد از مردم کمک خواست من هم ترسیدم و فرار کردم.

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و متهم را از اتهام قتل عمدی تبرئه و به خاطر قتل شبه‌عمد به پرداخت دیه محکوم کردند.

اما با اعتراض اولیای‌دم پرونده به دیوان عالی کشور رفت و حکم نقض شد وقتی پرونده بار دیگر در شعبه هم عرض رسیدگی شد این بار هم قضات متهم را به خاطر قتل شبه‌عمد به پرداخت دیه محکوم کردند و این حکم نیز با اعتراض اولیای دم در شعبه هفتم دیوان عالی کشور نقض شد و پرونده برای سومین بار مورد بررسی قرار گرفت، اما این بار نیز حکم بر شبه‌عمد بودن قتل صادر شد.

با این حال مادر مقتول که برای پیگیری پرونده قتل دخترش به ایران آمده بود یکبار دیگر به حکم اعتراض کرد و قضات دیوان عالی کشور بار دیگر رأی را نقض کردند و این بار پرونده در هیأت عمومی دیوان عالی کشور مورد رسیدگی قرار گرفت در نهایت با توجه به مدارک موجود در پرونده قضات عمل متهم را مصداق قتل عمد تشخیص دادند و پرونده دوباره به شعبه ۵ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. قضات نیز در پی نظر دیوان عالی کشور برای متهم حکم قصاص صادر کردند. با توجه به اینکه هیأت عمومی دیوان عالی کشور درباره این پرونده اظهارنظر کرده است دیگر امکان اعتراض در پرونده وجود ندارد و حکم به‌صورت مستقیم به اجرای احکام دادسرای جنایی تهران فرستاده شد و متهم در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان