تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

بازگشت تماشاگران به ورزشگاه یک‌ماه دیگر به تعویق افتاد

رییس ستاد مقابله با کرونا در ورزش با اشاره به اینکه وزارت کشور اعلام کرده به منظور حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها باید سامانه جداگانه‌ای از سوی وزارت ورزش طراحی شود، گفت: برای راه اندازی این سامانه حداقل یک ماه زمان نیاز است.

کد خبر: ۱۱۶۴۲۸
۱۱:۰۷ - ۲۴ آذر ۱۴۰۰

بازگشت تماشاگران به ورزشگاه یک‌ماه دیگر به تعویق افتاد

دیدارنیوز - چندی پیش اعلام شد که پس از فعال شدن سامانه کنترل کارت واکسیناسیون توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ابتدای آذر سال جاری، ساز و کار کنترل تماشاگران در ستاد ملی مقابله با کرونا مدنظر قرار می‌گیرد تا در صورت صلاحدید مجوز حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها صادر شود، اتفاقی که عملیاتی نشد و در حال حاضر وزارت کشور اعلام کرده است که وزارت ورزش و جوانان باید سامانه جداگانه‌ای را طراحی کند و به صورت یکپارچه به سامانه هوشمند امید متصل شود و پس از آن امکان حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها فراهم خواهد شد.

غلامرضا نوروزی، رییس فدراسیون پزشکی ورزشی در رابطه با آخرین وضعیت حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها، اظهار کرد: قرار بر این بود از ابتدای آذر شاهد حضور تماشاگران منوط به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تزریق ٢ دز واکسن باشیم و اگر کسی واکسن نزده بود تصمیم بر این شد تا ورود متقاضی به ورزشگاه، منوط به ارائه تست منفی کرونا باشد که در نهایت این مسئله محقق نشد و وزارت بهداشت اعلام کرد باید سامانه هوشمند کنترل کارت واکسیناسیون کرونا راه اندازی شود و پس از آن شرایط برای حضور تماشاگران فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: در جلسه‌ای که پیش‌تر برگزار شد، وزارت بهداشت اعلام آمادگی کرد و پروتکل‌های پیشنهادی نیز از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی ارائه شد، اما به تازگی وزارت کشور اعلام کرد که وزارت ورزش و جوانان باید سامانه جداگانه‌ای را طراحی کند و به صورت یکپارچه به سامانه هوشمند امید متصل شود.

رییس ستاد مقابله با کرونا در ورزش با اشاره به اینکه طراحی سامانه جداگانه از سوی وزارت ورزش و جوانان مسئله‌ای زمان بر است، عنوان کرد: اگر از همین فردا فعالیت‌های مربوطه به طراحی و راه اندازی سامانه وزارت ورزش و جوانان آغاز شود، حداقل یک ماه زمان نیاز است.

نوروزی افزود: طبق اعلام مسوولان در رشته فوتبال تنها سه تیم لیگ برتری توانایی اتصال به این سامانه و فروش الکترونیک بلیت را دارند و ۱۳ تیم دیگر از این امکان برخوردار نیستند.

وی با اشاره به اینکه پروتکل بهداشتی حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها توسط فدراسیون پزشکی ورزشی نوشته شده است و پیشنهاد کردیم تا از ابتدای آذر سال جاری شاهد بازگشت تماشاگران به ورزشگاه‌ها باشیم، گفت: در عین حال باید بدانیم که در سطح کلان‌تر دخالت نداریم و تصمیم گیر نیستیم و صرفا می‌توانیم پیگیر ماجرا باشیم.

رییس فدراسیون پزشکی ورزشی با بیان اینکه در حال حاضر توپ عدم حضور تماشاگران در ورزشگاه ها، در زمین مردم نیست و تماشاگران مقصر نیستند، تصریح کرد: بستر برای ورود تماشاگران فراهم است، اما در حال حاضر صرفا با مقوله سامانه امید روبرو هستیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی