تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

واشنگتن: فروش ۲۸۰ موشک پیشرفته به عربستان مطابق با موافقت بایدن است

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که معامله تسلیحاتی واشنگتن و عربستان برای فروش ۲۸۰ موشک میان برد هوا به هوا به ریاض طبق میل رئیس جمهوری آمریکا صورت گرفته است.

کد خبر: ۱۱۶۳۸۳
۱۳:۴۷ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰

واشنگتن: فروش ۲۸۰ موشک پیشرفته به عربستان مطابق با موافقت بایدن است

دیدارنیوز - یک مقام وزارت خارجه آمریکا در گفتگو با روزنامه الشرق الأوسط با اشاره به موافقت مجلس سنای این کشور با فروش ۲۸۰ موشک به عربستان به ارزش ۶۵۰ میلیون دلار بر موضع ثابت واشنگتن در قبال حمایت از عربستان در مقابل تهدیدات تاکید کرد.

این مقام آمریکایی که ترجیح داد نامش فاش نشود، گفت: معامله تسلیحاتی که دولت آمریکا چهارم نوامبر با آن موافقت کرد در چارچوب تعهد جو بایدن، رئیس جمهوری این کشور نسبت به تقویت برخورداری عربستان از ابزار‌های لازم برای دفاع از خودش صورت گرفت.

وی افزود: این معامله شامل ۲۸۰ فروند موشک هوا به هوا به ارزش حدود ۶۵۰ میلیون دلار است و طبق توافق وزارت خارجه و وزارت دفاع تهیه و سپس به کنگره ارائه شد.

این مقام وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: این معامله در راستای تجهیز انبار موشک‌های دفاعی هوا به هوای عربستان سعودی صورت گرفت و همچنین تضمین می‌کند که این کشور ابزاری برای دفاع از خود در برابر افزایش تعداد حملات هوایی به خاک این کشور، توسط "حوثی‌ها" (انصارالله) در اختیار دارد.

وی با اشاره به اینکه عربستان سعودی از ابتدای سال جاری تاکنون موفق به "دفع" بیش از ۳۷۵ حمله از خارج مرز‌های این کشور شده است، اما این حملات همچنان مایه نگرانی است و بیش از ۷۰ هزار شهروند آمریکایی مقیم عربستان هستند.

وزارت دفاع آمریکا ۱۴ آبان در بیانیه‌ای اعلام کرد که وزارت خارجه این کشور با فروش ۲۸۰ فروند موشک هوا به هوا از نوع AIM-۱۲۰ C به عربستان سعودی موافقت کرده است.

پس از آن سه تن از اعضای مجلس سنا اعلام کردند که گروهی از اعضای این مجلس با اولین معامله تسلیحاتی بزرگ با عربستان سعودی در دوره ریاست جمهوری بایدن، به دلیل ادامه حملات عربستان در یمن، مخالف هستند.

کاخ سفید نیز در واکنش به این موضع اعلام کرد که به شدت با تصمیم مجلس سنا برای ممانعت از اجرای قرارداد پیشنهادی فروش موشک‌های هوا به هوای میان‌برد به عربستان سعودی مخالف است.

در نهایت در جلسه رای‌گیری مجلس سنای آمریکا که ۱۶ آذر برگزار شد، ۶۲ سناتور به قرارداد فروش موشک‌ها به عربستان که شامل ۲۸۰ موشک هوا به هوای پیشرفته میان‌بُرد "AIM-۱۲۰ C-۷/C-۸" و ۵۹۶ سکوی پرتاپ "LAU-۱۲۸" می‌شود، رای مثبت دادند و ۲۵ سناتور هم با این قرارداد مخالفت کردند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بایدن
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر