تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

خشم ژاوی از پنج بازیکن؛ لیاقت این پیراهن را ندارید

ژاوی هرناندز به شدت از شکست سنگین برابر بایرن و سقوط به لیگ اروپا عصبانی و ناراحت است. او به خصوص از عملکرد ۵ بازیکن خود احساس ناامیدی می‌کند.

کد خبر: ۱۱۶۰۸۱
۰۸:۴۷ - ۲۰ آذر ۱۴۰۰

انتقاد ژاوی از 5 بازیکن بارسلونا

دیدارنیوز - بارسلونا چهارشنبه شب در زمین بایرن مونیخ به میدان رفت تا بلکه با کسب پیروزی بتواند راهی یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان شود، اما در نهایت این اتفاق رخ نداد. بازی برای بایرن تشریفاتی بود و با چندین غایب مهم نیز وارد زمین شد، اما به راحتی و با سه گل توانست پیروز شده و حکم سقوط بارسا به لیگ اروپا را امضا کند.

پیش از بازی ژاوی هرناندز سرمربی بارسا ابراز اطمینان کرده بود که تیمش قدرت رقابت با بایرن را دارد و پیروزی دور از دسترس نیست، ولی در زمین چیز دیگری مشاهده شد. بارسا پی از ۲۱ سال نتوانست از دور گروهی صعود کند و به لیگ اروپا رفت.

سرمربی بارسا بین دو نیمه و زمانی که تیمش ۲-۰ عقب افتاده بود با عصبانیت و خشم شدید خطاب به بازیکنان گفت که چند نفر از شما اهمیت پیراهن بارسا را درک نکرده اید و لایق حضور در بارسلونا نیستید، اما این عصبانیت تاثیری روی بازیکنان نداشت و بارسا نیمه دوم، تیمی کاملا تسلیم شده نشان می‌داد و یک گل دیگر هم دریافت کرد.

در پایان بازی، اما ژاوی عصبانیت بین دو نیمه را نداشت و تنها با نگاهی سنگین به بازیکنانی که توان سر بلند کردن نداشتند، نارضایتی خود را نشان داد.

طبق ادعای ال چیرینگیتو، ژاوی به خصوص از ۵ بازیکن خود ناراضی بود. کلمنت لنگله، سرجینیو دست، فرانکی دی یونگ، مارک آندره تراشتگن و ممفیس دیپای بازیکنانی بودند که مورد خشم ژاوی قرار گرفتند و از آن‌ها قطع امید کرده است.

ضعف‌های دفاعی لنگله و خنده‌های پس از شکست او با لواندوفسکی از چشم ژاوی دور نمانده است. دِست اولین تعویضی ژاوی بود. تراشتگن روی گل دوم بایرن که با شوت لروی سانه حاصل شد واکنشی ناامیدکننده داشت. ممفیس دیپای در نیمه اول بخت خوبی را از دست داد و در نیمه دوم قدم زدن‌های او برای زدن ضربه کرنر روی اعصاب هواداران رفته بود. فرانکی دی یونگ نیز هرگز نتوانست توازن در خط میانی را برای بارسا حفظ کند.

ژاوی که معتقد است تیمش برای فصل بعد نیاز به خانه تکانی اساسی دارد، با جدایی این ۵ بازیکن مشکلی نخواهد داشت و در این بین از جرارد پیکه هم ناراضی است. پیکه اخیرا گفته بود که در قبال ژاوی به خاطر سابق دوستی دیرینه، حس مسئولیت بالایی دارد و نمی‌خواهد او را ناامید کند، اما در عمل همین اتفاق رخ داده است. پیکه برابر بایرن مثل بازیکنی نشان داد که گویی سه سال است بازنشست شده است.

بعید نیست پیکه فصل بعد دیگر جایی در بارسا نداشته باشد و حتی از فوتبال خداحافظی کند. او بار‌ها گفته است که پس از بارسا برای هیچ تیمی بازی نخواهد کرد.

منبع: ورزش 3
برچسب ها: ژاوی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها