تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

تحلیل آصفی از سفر مشاور امنیت ملی امارات به تهران

سفیر سابق ایران درمورد رابطه امارات با رژیم صهیونیستی گفت: اماراتی‌ها اعلام کردند که رابطه امارات با رژیم صهیونیستی علیه ایران نیست و خطری از این بابت متوجه کشور ما نخواهد بود.

کد خبر: ۱۱۵۹۳۸
۱۰:۴۳ - ۱۷ آذر ۱۴۰۰

دیدار امارات و ایران

دیدارنیوز - حمیدرضا آصفی، سفیر سابق ایران در امارات دیدار مشاور امنیت ملی امارات با رئیس جمهور کشورمان و به دنبال آن افزایش قدرت منطقه‌ای ایران و اقبال کشور‌های عربی حاشیه خلیج‌فارس را بسیار مهم خواند و گفت: جایگاهی که مشاور امنیت ملی امارات دارد سفر را پراهمیت‌تر می‌کند و لذا این جایگاه را نباید صرفاً به عنوان یک سفر مشاور امنیت ملی صرف دید.

وی با بیان اینکه مشاور امنیت ملی امارات یک حلقه مرکزی تصمیم‌گیری در امارات است، افزود: البته ایران و امارات در ماه‌های گذشته هم همکاری‌های خیلی جدی را به‌صورت غیررسمی داشتند که برخی از آن‌ها هم علنی شد.

سفیر سابق ایران در امارات با اشاره به اینکه ریشه‌های وابستگی ایران و امارات به حضور زیاد ایرانیان در آن کشور و تجارت زیاد بین این دو کشور برمی‌گردد، گفت: شرایط منطقه با خروج خفت‌بار آمریکا از افغانستان و متعاقباً از عراق و منطقه، کشور‌های منطقه را به این سمت رهنمون کرده که خودشان باید با هم همکاری داشته و از ظرفیت‌های ایران استفاده کنند.

آصفی معتقد است که این سفر می‌تواند منجر به تحکیم روابط بین دو کشور ایران و امارات و همچنین روابط کشور‌های منطقه با ایران شود.

سفیر سابق ایران در گفتگو با برنامه رویداد رادیو گفتگو در مورد رابطه امارات با رژیم صهیونیستی گفت: ما این رابطه را محکوم می‌کنیم، چون در جهت صلح منطقه نبوده و نخواهد بود، اما یکی از موضوعاتی که اماراتی‌ها در این سفر اعلام کردند این است که رابطه امارات با رژیم صهیونیستی علیه ایران نیست و خطری از این بابت متوجه کشور ما نخواهد بود.

وی افزود: اماراتی‌ها این اطمینان را به ما دادند که اجازه آتش افروزی در منطقه را به رژیم صهیونیستی نخواهند داد.

آصفی تشدید همکاری‌ها و تحکیم روابط ایران با کشور‌های منطقه را به‌عنوان یک راهکار برای ناکام گذاشتن اسرائیل در سیاست‌های مخرب و خباثت آلود مطرح کرد و گفت: نگاه آیت‌الله رئیسی به همسایگان مثبت است و این می‌تواند باعث تحول در روابط ما با کشور‌های همسایه شود که البته این موجب نگرانی روزافزون رژیم صهیونیستی خواهد شد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: حمیدرضا آصفی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر