تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
رییس محیط زيست شهرستان خرمشهر:

نیشکر الگوی موفق یک صنعت سبز است

رضا جاوید در دیدار با مدیرعامل کشت و صنعت میرزا کوچک خان بر افزایش تعامل و توسعه سطح همکاری در حوزه مسایل زیست محیطی با سازمان‌ها تاکید کرد.

کد خبر: ۱۱۵۵۰۴
۱۲:۳۴ - ۱۰ آذر ۱۴۰۰

نیشکر الگوی موفق یک صنعت سبز است

 دیدارنیوزخوزستان:رییس محیط زيست شهرستان خرمشهر، صنعت توسعه نیشکر را الگوی موفق یک صنعت سبز دانست و تاکید کرد که سایر صنایع نیز با الگو از تجارب موفق این شرکت بخش‌های آلاینده خود را به حداقل برسانند تا همه از محیط‌زیست سالم بهره‌مند شویم.

این شرکت در تیرماه امسال به عنوان صنعت سبز خوزستان از سوی مدیرکل دفتر ارزیابی اثرات زیست محیطی سازمان حفاظت محیط‌زیست انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

، رضا جاوید در دیدار با مدیرعامل کشت و صنعت میرزا کوچک خان بر افزایش تعامل و توسعه سطح همکاری در حوزه مسایل زیست محیطی با سازمان‌ها تاکید کرد.

وی از رویکرد‌های کشت و صنعت‌های توسعه نیشکر به‌ویژه کشت و صنعت میرزا کوچک خان به دلیل کاهش و کنترل آلاینده‌های زیست محیطی و توجه به الزامات آن قدردانی کرد.

استقرار سیستم پایش آلاینده‌ها، توسعه فضای سبز، مصرف بهینه انرژی و استفاده از انرژی‌های پاک از جمله شاخص‌هایی است که توسعه نیشکر را بین صنایع متمایز و این شرکت را به عنوان صنعتی سبز در استان برجسته کرده است.
اولویت نیشکر میرزا صیانت از محیط زیست است

در این مراسم، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان نیز اولویت این شرکت را تبدیل شدن به صنعتی سبز و صیانت از فضای سالم زندگی عنوان کرد.

سید حسن موسوی به رویکردهای این شرکت در جهت صیانت از محیط زیست اشاره کرد و در ادامه بر استفاده از تجارب و راهکار‌های اداره محیط‌زیست و کمک موثر این نهاد در این حوزه، تاکید کرد.

وی در جهت توسعه فضای سبز اقتصادی و همچنین کاهش حداکثری آلاینده‌های زیست محیطی، خواستار ارایه راهکار‌های پیشنهادی از طرف اداره محیط زیست شد.

کشت و صنعت میرزا کوچک خان در راستای گسترش فضای سبز و حفظ محیط زیست، اقدامات متعددی انجام داده و ایجاد کمربند سبز به طول ۲۴ کیلومتر با گونه‌های مختلف درختی در دست انجام است.

برچسب ها: خوزستان
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر