تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

ترامپ: اگر من نبودم؛ ایران خاورمیانه را می‌گرفت!

رئیس جمهوری آمریکا در راستای بزرگنمایی دستاوردهای دولت خود مدعی تضعیف قدرت منطقه‌ای ایران شد.

کد خبر: ۱۱۵۴۹
۰۹:۱۵ - ۱۵ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در جمع هواداران خود در ایالت کانزاس، بار دیگر ضمن انتقاد از برجام، به حرف زدن درباره ایران پرداخت.

وی در این باره مدعی شد: پیش از آنکه رئیس جمهوری آمریکا شوم، رویدادهایی که به ایران مرتبط بود دنبال می‌کردم. آنها داشتند خاورمیانه را می‌گرفتند. سوریه و یمن را هم همینطور. آنها به سمت عراق می‌رفتند و (خلاصه) داشتند همه چیز را تصاحب می‌کردند. اما حالا فقط می‌خواهند دوام بیاورند و در همه شهرهایشان با شورش مواجه هستند.

ترامپ همچنین دولت باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا را مورد انتقاد قرار داد و مدعی شد: من آمریکا را از توافق وحشتناک و یکجانبه (!) با ایران نجات دادم. دولت قبلی واشنگتن به ایران ۱۵۰ میلیارد دلار داد از همه احمقانه‌تر اینکه به آنها ۱.۸ میلیارد دلار پول نقد دادند. پول نقد! با هواپیما! هواپیماهای پر از پول نقد!

این درحالی است که صحت ارقام ادعایی از سوی ترامپ، از سوی کارشناسان آمریکایی نیز مورد تردید است چرا که با رقم ۵۶ میلیارد دلاری اعلام شده از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا مغایرت دارد حال‌آنکه گفته می‌شود حتی رقم اصلی از این هم به مراتب کمتر است.

ترامپ همچنین بار دیگر ادعای خود مبنی بر اینکه این مبلغ در ازای آزادی گروگان‌ها به ایران پرداخت شده است را تکرار کرد و گفت: آنچه که دولت قبل انجام داد، ناخوشایند بود. آنها به ایران ۱.۸ میلیارد دلار در ازای یک توافق وحشتناک دادند. آنها ۱.۸ میلیارد دلار در ازای آزادی گروگان‌ها پرداختند. می‌توانید تصورش را بکنید؟ این درحالی است که ما بدون هیچ پرداختی، گروگان‌هایمان را از کره شمالی پس گرفتیم.
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۱
غیر قابل انتشار : ۱
کرامت سلیمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
0
0
ترامپ گفته است برای حفظ توافق هسته ای 1.8 میلیارد دلار به تعدادی از افراد ایرانی در زمان اوباما پرداخت شده است.

وقتی یک کشور به اصطلاح ابرقدرت چنین مبلغی را به افرادی از یک کشور به صورت محرمانه می پردازد معنی ان این است که ان کشور به اصطلاح ابرقدرت یک نقطه ضعفی دارد که افرادی به این نقطه ضعف پی برده و با استفاده از این نقطه ضعف از ان کشور به اصطلاح ابرقدرت اخاذی نموده اند.
دلیلی که ترامپ این موارد را افشا می کند این است که می خواهد راه اخاذی را ببندد و به احتمال زیاد ترامپ خود به این نقطه ضعف در اینده ای نزدیک اعتراف خواهد کرد.

هیچ معنایی ندارد که یک ابرقدرت به افرادی از یک کشور جهان سومی باج بدهد.
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی